Cautare

2963 de rezultate pentru "29" (1.95 secunde)
Acest articol, 29, a fost adoptat pana la urma in forma propusa de Coalitie. Un alt articol asupra carora parlamentarii nu s-au inteles in comisia speciala penru modificarea Regulamentului se refera la reglementarea statutului senatorilor.
Controversatul articol 29 prevede ca revocarea din functie a presedintelui Senatului poate fi propusa la cererea a minimum o treime din numarul total al senatorilor.
Argumentatia lui Funar se bazeaza pe articolele 27 si 29 ale proiectului de buget.
Potrivit sursei citate, a€žsub pretextul unor dezbateri parlamentare pe marginea proiectului Legii privind Statutul Minoritatilor Nationale din Romania, senatorii Corneliu Vadim Tudor si Gheorghe Funar au formulat, in zilele de 29 septembrie, 20 octombrie si 24 octombrie 2005, grave injurii la adresa comunitatii maghiare din Romaniaa€œ.
Sambata, 29 octombrie a.c., sala „Sergiu Celibidache” a Liceului de Arta Constanta a gazduit Adunarea Generala a Ligii Alesilor Locali a Partidului Ntational Liberal pentru Regiunea 2 Sud Est.
La randul lor, cei 29 de membri ai Biroului Permanent l-au ales ca prim-vicepresedinte pe Nicolae Vasilescu alaturi de noua vicepresedinti.
Insa, in sedinta ordinara a CL din 29 august, consilierii au respins proiectele de hotarare care faceau referire la concesionari in favoarea SC Dulcicom, SC Nora COM IND si SC Ama Electronic.
29% - echilibrarea bugetelor locale; 24% - sustinerea sistemului de proectie a copilului etc. In schimb, bugetul alocat pentru subventionarea energiei termice pentru populatie va scadea cu 50 de procente.
Departamentul National Anticoruptie a inceput urmarirea penala impotriva primarului Constantei, Radu Mazare, care este invinuit, alaturi de alte 11 persoane, de abuz in serviciu si fals intelectual, in dosarul 29/2005 cu privire la retrocedarea unor terenuri.
Alina Mungiu Pippidi a depus la politie, la 25 noiembrie, o plangere penala prin care solicita verificari, pentru identificarea persoanei de la Biroul de Presa al PSD care a redactat si dat publicitatii doua comunicate de presa, la 29 si 30 septembrie.
Si asta deoarece, dupa cum a subliniat in cadrul unei conferinte de presa care a avut loc ieri, 29 decembrie a.c., ideile si propunerile conservatorilor nu sunt luate in seama.
El a renuntat sa-si mai depuna demisia de onoare pentru ca diferenta 2004-2005 era de 29,74 la 27,73 la suta, adica, in cuvintele lui, "un scor egal, poate ceva mai mic, poate ceva mai mare, dupa virgula".
"O sa ne mai cheme, Dosarul 8 va face pui in continuare. Daca nu ma cheama in Dosarul 29, atunci in altele".
Dupa mai bine de un an de concubinaj politic la guvernare alaturi de presedintele Traian Basescu, premierul Calin Popescu-Tariceanu vrea sa mai taie din atributiile sefului statului, militand pentru o republica exclusiv parlamentara.
Astfel constatarea demisiei s-a facut prin vot secret, 29 de consilieri fiind de acord cu acest act unanim de vointa al lui Eugen Chebac, 5 fiind impotriva si unul abtinindu-se.
Cazul mineralierului Bumbesti, facut disparut de fosta conducere a CNM Petromin, revine in actualitate intr-un dosar penal foarte incalcit, care a luat drumul Departamentului National Anticoruptie.
Instanta a luat in discutie cererea procurorilor de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie privind emiterea unui mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele omului de afaceri Dinu Patriciu.
Iar noutatile in cazul Patriciu, dupa seara de joi pe care acesta si-a petrecut-o la audieri, sunt ca procurorii vor trimite o solicitare Tribunalului Bucuresti pentru devansarea termenului de judecare a cererii de retinere a lui Dinu Patriciu pentru 29 de zile.
Astfel, in aprilie 2005, barometrul de opinie realizat de Institutul pentru Libera Initiativa si CURS a aratat ca 29% dintre romani considerau problema coruptiei drept obstacolul nr.1 in calea integrarii Romaniei in UE.
In privinta premierului Calin Popescu-Tariceanu, 40% dintre romani au destul de putina incredere, iar 23% au foarte putina incredere, in timp ce 29% au destul de multa incredere, iar 6% au foarte multa incredere in primul-ministru.
google-analytics.com