Cautare

2964 de rezultate pentru "29" (1.44 secunde)
Ministrul Educatiei si Cercetarii, Mircea Miclea, are 41 de ani, ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Bogdan Olteanu, are 33 de ani, ministrul Integarii Europene, Maria Cristina Parvulescu, are 29 de ani, iar ministrul Mediului, Sulfina Barbu, are 37 de ani.
In plus, exista si sapte situatii in care s-a depasit plafonul stabilit prin lege pentru cheltuieli in campania electorala, in valoare de 29 de milioane de lei, bani care urmeaza sa fie confiscati.
Alianta PNL-PD va stabili, la mijlocul lui februarie, dupa efectuarea unui sondaj intre 29 ianuarie si 2 februarie, candidatul unic pentru alegerile din Bucuresti, alegere ce va fi facuta dintre Ludovic Orban, propus de PNL, si Adriean Videanu.
Gazda a prezentat informatii potrivit carora un jandarm din orasul Covasna, Kovacs Attila, trimis de Politie, s-a prezentat in urma cu cateva zile la presedintele UCM din zona orasului Covasna, Cseh Bela, pentru a se interesa de participantii la sedinta Consiliului National Secuiesc de la Gheorgheni din 29 ianuarie.
Deputatii au adoptat ieri cu 229 de voturi favorabile si o singura abtinere o ordonanta de urgenta, nr. 140/2004, care modifica OUG nr.
in perioada 1999-2000, sotii Mircea si Liliana Maior din Tasnad au beneficiat de patru restituiri ilegale de TVA, in valoare totala de 412 milioane lei, aprobate de catre DGFP Satu Mare.
202/VI.13/29 ianuarie 2002, procurorul-sef Ioan Moldovan a apreciat ca fiind nelegala si imputabila procurorului Alexandru Lele arestarea lui Adrian Tarau, cunoscut contrabandist de produse petroliere, fiul fostului prefect PSD de Bihor Ioan Tarau si protejat al fostului premier Adrian Nastase, la dispozitia caruia a fost pus in libertate.
El sta mai bine cu cinci procente fata de Ion Iliescu la sectiunea “incredere“ - 34% fata de 29%, in timp ce pentru Adrian Nastase s-au exprimat 27% dintre respondenti.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a apelat ieri la o practica mai putin obisnuita in cei 15 ani de democratie.
Ieri, 29 martie a.c., PNA l-a chemat la Parchet pe Dinu Patriciu.
Ea a solicitat ca perdeaua din material textil care acopera de obicei intrarea in cabina de vot sa fie eliminata. Biroul Electoral de Circumscriptie al Municipiului Bucuresti a respins insa la 29 martie propunerea AEP.
Principalul sau contracandidat, social-democratul Marian Vanghelie, a obtinut sustinerea a 29,55% dintre votanti, urmatorii clasati in cursa pentru Bucuresti fiind Cristian Popescu din partea Partidului Blocul National Democrat cu 8,71% si Anca Petrescu din partea Partidului Popular Romania Mare cu 3,48%.
Marian Vanghelie a fost votat de 29,55% dintre bucuresteni, fata de sustinerea obtinuta de Mircea Geoana de 29,7% in 2004.
Cu toate ca presedintele PSD, Adrian Nastase, considera ca este important ca partidul sa dea un semnal de innoire, prin venirea unei echipe tinere care sa se alature generatiei celor cu experienta, in teritoriu au fost reinstalati pe functii cei din vechea conducere.
In cazul in care aceasta solicitare nu va fi admisa, proiectul va intra in aprobare tacita, intrucat termenul expira la 29 aprilie.
El detine obiecte de arta (tablouri, litografii, reproduceri dupa harti vechi) estimate la 29.000 de euro, obiecte de cult (icoane pe lemn si sticla, pocale, sfesnice, cadelnite, carti vechi) - toate in valoare de 3.100 de euro, precum si obiecte decorative (tavi, fructiere, halbe, statuiete, vaze din bronz, argint, ceramica etc.) - estimate la 3.900 de euro.
Comisia pentru drepturile omului din Camera Deputatilor a finalizat ieri raportul privind situatia respectarii drepturilor omului in penitenciarele din Romania.
In privinta formatiunilor politice, 59 la suta dintre cei intervievati ar vota Alianta PNL-PD, 24% - PSD, 7% - UDMR, 7% - PPRM, iar PUR (PC), PPCD si un alt partid ar obtine cate un procent. Cei nehotarati insumeaza 29%, cei care nu voteaza - 10%.
Ei vor incepe activitatea de la 26 septembrie, prima zi a sesiunii plenare a PE, care va avea loc la Strasbourg, in perioada 26-29 septembrie.
Curtea Constitutionala a anuntat ca va dezbate sesizarea PSD privind neconstitutionalitatea legilor incluse in pachetul legislativ pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea la 29 iunie.
google-analytics.com