Cautare

3245 de rezultate pentru "28" (1.55 secunde)
37.577 de dolari, 15.112 franci elvetieni, 28.418 lei noi, 10.826 de dolari, 11.742 de dolari, 2.866 de lire sterline, 35.973 de euro.
Sambata, pe 5 august, presedintele s-ar putea sa petreaca ziua de nastere a fiicei sale mai mari, Ioana, fie la Neptun (locatia unde tanara a ales sa isi serbeze cei 28 de ani anul trecut, la Restaurant "Mediterraneo"), fie la Mamaia, unde Bodo are un concert sponsorizat de o firma producatoare de vinuri.
"Din 195 de tabere, 28 au fost date spre inchiriere fara licitatii, prin incalcarea legii si clar spre pierderea patrimoniului statului;
Mantog, fost secretar de stat pe probleme de minerit in Ministerul Economiei, a fost pus sub invinuire pe 28 martie 2006.
Procurorii anticoruptie au inceput urmarirea penala impotriva lui Adrian Nastase, in dosarul afiselor electorale, in 28 iunie 2006, pentru ca ar fi primit foloase necuvenite sub forma unor materiale electorale in valoare de 26 de miliarde de lei, in timpul campaniei din 2004, de la reprezentantii a doua firme - Vertcon Bacau si Eurografica SRL Bucuresti.
De mentionat ca in dosarul Eurografica, procurorii DNA au inceput urmarirea penala impotriva lui Adrian Nastase, in 28 iunie 2006, fiind acuzat acuzat ca ar fi primit foloase necuvenite sub forma unor materiale electorale in valoare de 26 de miliarde de lei, in timpul campaniei din 2004, de la reprezentantii a doua firme - Vertcon Bacau si Eurografica SRL Bucuresti.
Consilierii PSD si PNL din legislativul Baniei au initiat peste ordinea de zi a sedintei de joi, 28 septembrie, un proiect de hotarare prin care intentioneaza sa suplimenteze numarul de statii din Craiova ale operatorilor din transportul judetean de persoane, dupa ce, in iulie, 16 dintre cele 27 de statii fusesera desfiintate tot prin votul lor.
Profesorul Jerca este un om cu initiativa si a reusit sa isi deschida un atelier de procesare a fructelor, accesand un program cu finantare de la Banca Mondiala, valoarea acestuia fiind de 28.000 de dolari.
Persoana desemnata de Tariceanu va fi audiata pe 27 sau 28 noiembrie de comisiile specializate ale Parlamentului European, iar votul pentru numirea lor ofciaila va avea loc fie inainte de Craciun, fie in prima parte a lunii ianuarie 2007.
Un craiovean care a depus dosarul pe 30 august 2006 a fost instiintat miercuri, pe 27 septembrie, ca PUD-ul nu poate fi inaintat spre aprobare in sedinta de ieri, 28 septembrie, din pricina ca nu are o stampila.
Amenzi de 28,5 milioane de euro In 2005, marii producatori de ciment de pe piata romaneasca au primit amenzi record din partea Consiliului Concurentei pentru ca ar fi format un cartel care sa mentina preturile ridicate ale acestui produs pe piata romaneasca.
Subprefectul judetului Galati, Vasile Curduman, sustine caa, pinaa ieri, la cei doi subprefecti nu au ajuns hotaaririle Consiliului Judetului din data de 28 septembrie.
Parlamentul European ar putea audia comisarii europeni propusi de Romania si Bulgaria la 27-28 noiembrie, a anuntat serviciul de presa al Legislativului european.
"ßi-au depasit durata normala de functionare 28 de autoturisme din clasa intre 1.500 si 2.000 cmc.
Adunind 28 de persoane la Galati, fostul consilier prezidential, sef al SIE si senator PSD a tinut pe viu o prelegere din care nu se stie citi au reusit sa sintetizeze esenta doctrinei formatiunii politice.
Majorarea pensiilor va fi de fapt de 28%, din care se vor retine 7% pentru CAS", a incheiat parlamentarul liberal.
Senatorul PNL Paul Pacuraru a declarat ieri la Galati ca proiectele legislative ale Ministerului Justitiei "ridica semne de intrebare" si ca deputatii au putut sa "decupeze" Legea ANI invocand neconstitutionalitatea unor texte.
Telenovela viceprimarilor din Botosesti-Paia continua. Dupa ce fostul viceprimar "detronat" in anul 2004 si-a reluat postul din primarie, viceprimarul lasat pe liber a dat in judecata autoritatile locale pentru a-si recupera functia.
Cea mai mare parte a foloaselor necuvenite, in valoare de 28.323.451.309 lei vechi, provin insa din fondurile SC Eurografica SRL Bucuresti si au fost remise inculpatului Adrian Nastase de catre inculpatul Vasile Mihail Cristian, administratorul societatii mentionate.
Societatea Nationala a Lignitului Oltenia a prelungit din nou termenul pana la care minerii isi pot depune cererile de disponibilizare.
google-analytics.com