Cautare

3245 de rezultate pentru "28" (4.30 secunde)
Desi in prezentarea realizata de Biroul de audit public intern, care face parte din raportul de activitate pe 2005 al presedintelui CJ Dolj, Ion Prioteasa, se specifica faptul ca auditarea s-a facut atat in cadrul aparatului propriu al CJ, cat si la institutiile subordonate consiliului (in total, 28 de entitati publice auditate), nu sunt nominalizate institutiile in cadrul carora au fost constatate abaterile, ci doar domeniile auditate.
Urmand exemplul colegilor din Alianta, liberalii constanteni se incapataneaza sa pastreze suspansul asupra candidatului la Primaria Constanta. Se stie doar ca exista un cerc de "suspecti", fara a se spune macar cate persoane se afla pe lista de asteptare.
Prima dintre ele face referire la faptul ca actiunea prefecturii a venit cu o zi prea tarziu, atacarea alegerii presedintelui CJC trebuind sa se faca in termen de 30 de zile de la alegerea acestuia, adica pe 28.05.2006.
La aproape o luna si jumatate de la inceputul dezastrului produs in sudul judetului Dolj de revarsarea Dunarii, autoritatile au intrat, in sfarsit, in posesia notei de plata pentru reconstructie.
Consilierul judetean liberal Victor Manea a declarat ieri ca refuza sa fie martor la neregulile comise de Partidul Social Democrat in Consiliul Judetean Constanta.
George Lazarescu, 28 ani, patron firma contabilitate, Giurgiu: "Plaja e extraordinar de murdara. Nu am observat nimic schimbat in bine.
Partidele parlamentare au cheltuit anul trecut 24.033.254 RON si au avut venituri de 25.387.434 RON, subventiile de care au beneficiat fiind de 7.030.008 RON, se arata in raportul privind finantarea partidelor in 2005 elaborat de Curtea de Conturi.
28 de familii din satul gorjean Seciuri au primit ajutoare financiare din partea Directiei de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Gorj.
Probleme si la Cumpana, la Agilog In alta ordine de idei, in cursul zilei de ieri, in cadrul sedintei de fond funciar a fost analizat si cazul a 164,28 ha preluate de catre Comisia Locala de fond funciar a comunei Cumpana de la Agentia Domeniilor Statului, din care teren arabil 163,53 ha, in vederea punerii in posesie a persoanelor indreptatite sa primeasca teren la Legea nr.
Sub aceste coordonate, putem afirma ca textul motiunii de cenzura depuse de PSD este reprezentat de 28 de pagini de gainat de cocor", mai arata liberalii.
Prefectura Dolj a decis sa le aplice comisiilor locale de aplicare a Legii nr. 247/2005, privind reforma in domeniul proprietatii si justitiei, "clauza de salvgardare" dupa ce juristii prefecturii au descoperit numeroase greseli de aplicare a legii facute de membrii acestor comisii.
In acelasi timp, circa 55% dintre romani au cea mai mare incredere in presedintele Traian Basescu, el fiind urmat de Mircea Geoana, cu 28,6%, Calin Popescu-Tariceanu cu 27%, Gigi Becali cu 26,8%, Bogdan Olteanu cu 22%, Corneliu Vadim Tudor cu 18,6%.
Proiect SA Craiova - cea mai scumpa oferta Firma Proiect SA din Craiova a prezentat un proiect de 1,95 miliarde de lei plus TVA, care poate fi executat in 30 de zile, firma Robicons din Craiova a venit cu un proiect de 1,20 miliarde plus TVA, care poate fi finalizat in 45 de zile, iar firma Irimat Cons din Ploiesti a prezentat un proiect de 888 de milioane, cu termen de executie de 28 de zile.
Presedintele Traian Basescu va face in perioada 26-28 iunie o vizita oficiala in SUA, la invitatia presedintelui american George W.
Fostul primar al localitatii Ciocarlia, Nicolae Marghiol, are la activ nu mai putin de 19 dosare penale. In perioada cat a fost edilul Ciocarliei, Marghiol nu a avut decat o preocupare:
Ploile abundente, gerul si Dunarea au calamitat aproximativ 12.000 de hectare de culturi, majoritatea cu grau. Pentru suprafetele calamitate de Dunare, producatorii agricoli vor primi despagubiri in valoare de 70% din cheltuielile efectuate cu respectivele culturi.
Georgeta Ionescu a explicat ca este vorba de suprafetele de spatii verzi dinspre Bulevardul Unirii (9,5 hectare) si dinspre ßoseaua Panduri (28 de hectare, din care insa 11 apartin Patriarhiei Romane pentru construirea Catedralei Neamului).
Considerand ca functionarii s-au autodepasit in acest an, directorul Directiei Taxe si Impozite, Ioan Vacariu, a solicitat Consiliului Municipal Craiova suplimentarea, conform legii, a cotei de stimulente pe 2006 cu 1,5 miliarde de lei, cei 28 de inspectori avand de primit in total trei miliarde de lei sub forma de stimulente financiare.
Pentru a nu fi penalizata, RAA a decis pe 28 iunie sa emita o factura catre Termoficare, care a refuzat insa sa o primeasca.
google-analytics.com