Cautare

3245 de rezultate pentru "28" (2.15 secunde)
din care facea parte si Luana Stancu Amintim ca la audierile din 28 februarie, judecatorul Danut Cornoiu le-a spus membrilor CSM ca nu i se poate imputa faptul ca ar fi intervenit in schimbarea completului de judecata care a solutionat litigiul privind casa in care locuiesc parintii ministrului justitiei.
O pierdere spectaculoasa de incredere, de mai bine de zece procente, a inregistrat presedintele PSD Mircea Geoana, de la 39 la suta la 28 de procente, dar si Adrian Nastase, care a scazut de la 19 la 12 la suta.
Conform unui raport de monitorizare dat publicitatii de Asociatia pentru Transparenta si Libertate de Exprimare, cel mai vizibil politician al lunii martie din acest an este Adrian Nastase, in mare parte gratie dosarului pe care acesta il are la DNA.
"Pe data de 28 martie, instanta a respins recursul lui Mircea Suciu impotriva hotararii Consiliului Local Navodari de numire a noului Consiliu de Administratie.
Alegerile inainte de termen sunt o idee buna anul acesta pentru 32,5% dintre cei chestionati si pentru 28,7% anul viitor.
In conferinta de presa sustinuta pe 25 ianuarie, legata printre altele de cele 28 de dosare privind marea coruptie, seful procurorilor anticoruptie a anuntat ca luna viitoare (februarie - n.r.) se vor intocmi "cateva rechizitorii", urmand sa fie trimise in judecata mai multe persoane.
Constantin Fugaru, edilul care a ratat recent stema comunei din cauza unei vaci, acuza consiliul judetean si SC Drumuri si Poduri ca nu misca un deget pentru reabilitarea celor mai distrusi 28 de kilometri de sosea din Dolj:
28, alin. 5, 6, 7 si 8 din Legea nr. 1/2000, asa cum a fost modificata prin Legea nr.
"Din cate stiu, pentru 28 de proprietari s-au emis deja somatiile sa-si duca rablele in locuri care le apartin. Dar nu ne vom opri aici.
Dupa presedintele Basescu urmeaza presedintele liberal, premierul Calin Popescu-Tariceanu - 28%, presedintele PSD, Mircea Geoana - 24%, presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor - 21%, presedintele PD, Emil Boc - 20%, deputatul Adrian Nastase, fost lider al PSD - 15%.
Pe locul doi in topul increderii, la foarte mare distanta, se afla premierul Calin Popescu Tariceanu, cu 28% dintre optiuni.
Salubrizarea Craiovei cu personal asistat social nu mai constituie o solutie pentru serviciile specializate ale primariei, tot mai multi beneficiari de ajutor social si angajati pe banii AJOFM imbolnavindu-se exact in perioada in care ar trebui sa se prezinte la lucru sau dandu-se nepregatiti pentru matura.
In privinta lustratiei, 50% dintre romani vor ca legea sa intre in vigoare imediat si doar 14% opteaza pentru aplicarea acestui act normativ dupa terminarea mandatului celor aflati in acest moment in functii si 28% nu stiu.
In rechizitoriul intocmit de DNA se arata ca, in perioada 19 - 28 ianuarie 2003, inculpatul a fost invitat de Compania Nationala a Huilei Petrosani sa participe la o manifestare cu caracter economic, in SUA, la Las Vegas.
Pasionatii de autovehicule marca Nissan au un motiv de bucurie deoarece, incepand cu data de 11 mai a.c., a debutat caravana Nissan prin intermediul careia pasionatii de masini "adevarate" sau curiosii pot admira, testa sau chiar cumpara cele mai noi modele ale gamei Nissan.
Desi are doar 28 la suta din increderea electoratului, presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor il devanseaza totusi pe liderul democrat Emil Boc (26 la suta).
Rechizite gratuite pentru tot parcursul anului, 800.000 de lei pentru fiecare copil din localitatile doljene afectate de inundatii si bani pentru reabilitarea scolilor.
In prezent, 28 de persoane stau in corturi, iar peste 190 locuiesc in modulele primite de la guvern. Igiena zilnica a fost una dintre problemele de care s-au lovit autoritatile, dar si sinistratii, inca de la inceput.
In barometrul democratilor, primele trei pozitii la nivel national sunt ocupate de PD cu 28%, urmat de PSD cu 20%, PNL cu 18%, PRM 13%, PNG 7%, UDMR 5%, Altii 9%.
Pentru ca in perioada 23-28 aprilie le-au murit 29.000 de pui de curca, reprezentantii firmei au luat legatura cu medicul veterinar care si-a declinat competenta, afirmand ca nu se pricepe decat la pui de gaina.
google-analytics.com