Cautare

3245 de rezultate pentru "28" (2.35 secunde)
Pentru presedintia organizatiei municipale a PC si-au depus candidatura Ioan Iacob, care a obtinut doar 28 de voturi, si Dumitru Gheorghe Tamba, acesta obtinand 70 de voturi.
Pe locul al doilea se situeaza PSD cu 28% din intentiile de vot, fiind urmat de PRM - 11%, UDMR - 5%, PNG - 1%, PC - 1%.
Solicitarea premierului Calin Popescu-Tariceanu de a limita bugetul alocat Camerei Deputatilor si Senatului la acelasi nivel inregistrat in acest an i-a infuriat pe parlamentari.
In final, cheltuielile pentru 2006 au fost estimate la 28,9 miliarde euro, din care o mare parte reprezinta cheltuieli cu apararea, ordinea publica si siguranta nationala.
a€žÃ§n momentul in care s-a facut sondajul pentru a desemna candidatul Aliantei la functia de presedinte, Traian Basescu avea doar 9 la suta ca intentie de vot, iar Theodor Stolojan avea 28 la suta.
In octombrie 2004, fostul Guvern al Romaniei adopta, printr-o ordonanta de urgenta, proiectul de lege privind despagubirea fostului suveran Mihai I, cu suma de 30.000.000 de euro pentru imobilele nerestituite de pe Domeniul Peles, legea fiind adoptata la 28 iunie 2005, de plenul Camerei Deputatilor.
Boureanu invoca in spijinul solicitarii sale faptul ca PNL a ajuns in 10 luni de la 28% in preferintele electoratului la doar 15 la suta.
Pe locul al doilea in topul increderii se situeaza Theodor Stolojan, cu 28%, fiind urmat de Mircea Geoana - 26%, Calin Popescu Tariceanu - 24%, Adrian Nastase - 22%, Corneliu Vadim Tudor - 20%, Ion Iliescu - 19%, Emil Boc - 17%, Marko Bela - 10%, Dan Voiculescu - 5%.
Valoarea totala a fondurilor care vor fi indreptate spre aceste obiective de investitii, amplasate in judetul Salaj, si care este inclusa in proiectul de buget pe anul 2006, se ridica la 28,05 miliarde de lei vechi.
l 28 septembrie - Vizita oficiala in Republica Turcia. l 10 octombrie - Basescu participa la ceremonia de comemorare a Holocaustului in Romania, desfasurata la Palatul Cotroceni.
l 28 martie - intalnire cu militarii contingentului romanesc din Kandahar, Afganistan. l 21 aprilie - Presedintele Ucrainei, Viktor Iuscenko, efectueaza o vizita oficiala in tara noastra.
Presedintele executiv al PSD si seful tuturor deputatilor, Adrian Nastase a beneficiat in 2005 de o mostenire de peste 750.000 de dolari, dupa cum reiese din declaratia sa de avere din 30 decembrie 2005.
Pe de alta parte, PD s-a bucurat cel mai mult de aprecierile romanilor, care, potrivit sursei citate, i-au dat nota 5,97 pentru primul an de guvernare, urmat la 13 sutimi de PNL, cotat cu nota 5,84, PC cu 4,28 si UDMR cu nota 4,18.
Intr-o atmosfera neobisnuit de destinsa pentru curentul liberal din judetul nostru, sambata, la orele amiezii, penelistii salajeni au luat calea Palatului Administrativ din Zalau, acolo unde s-au desfasurat lucrarile Conferintei de Alegeri ale PNL Salaj.
In topul simpatiilor urmeaza premierul Calin Popescu Tariceanu si Mircea Geoana, cu cate 28%, Emil Boc, cu 25%, Ion Iliescu, cu 23%, Corneliu Vadim Tudor, cu 22%.
Ca in Partidul Democrat sunt neintelegeri, se stie deja. Dar ca sa ajunga un membru PD sa arunce cu noroi in colegii sai de partid, intr-o conferinta de presa a Partidului Conservator, mai rar.
Potrivit unui material depus la Biroul Permanent al Camerei, plicurile inchise care contin aceste declaratii pe propria raspundere vor fi trimise pana la 28 martie a.c.
El a argumentat cu informarea facuta de presedintele PSD Dambovita, Ion Stan, in legatura cu faptul ca, intr-o singura zi, au fost facute plangeri penale impotriva a 28 de primari apartinand PSD.
Plangerea pe care primarul Constantei, Radu Mazare, a formulat-o impotriva presedintelui PD Constanta, Stelian Dutu, nu a avut castig de cauza, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei dispunand neinceperea urmaririi penale a deputatului democrat.
La inceputul lui ianuarie, seful statului a trimis Parlamentului spre reexaminare Statutul parlamentarilor, iar la 28 februarie a sesizat Curtea Constitutionala in privinta neconstitutionalitatii legii, pe motiv ca actul normativ stabileste pentru senatori si deputati unele drepturi care, prin natura lor excesiva, se constituie in privilegii.
google-analytics.com