Cautare

3245 de rezultate pentru "28" (1.93 secunde)
Discutiile vor fi scurte, intrucat dorim sa ne prezentam cu noul Guvern pana la 28 decembrie, in cazul in care audierile ministrilor se vor finaliza pe 27 decembrie.
Guvern nou - intr-o saptamina Premierul desemnat Calin Popescu Tariceanu a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca doreste sa prezinte noul guvern in fata Parlamentului pentru votul de investitura cel mai tirziu la data de 28 decembrie, daca audierile ministrilor vor fi finalizate pina pe 27 decembrie.
Dupa cum era de asteptat, PSD s-a grabit sa spuna ca nominalizarea lui Calin Popescu Tariceanu "contravine atat votului popular exprimat de o maniera clara in 28 noiembrie, cat si votului din Parlament pentru desemnarea presedintilor celor doua Camere parlamentare”.
El a mai spus ca este posibil sa se inscrie in calendarul anuntat miercuri, iar noul Guvern sa se instaleze la 28, cel tarziu la 29 decembrie.
Nichitean, care a votat de cinci ori la alegerile generale din 28 noiembrie 2004, a contestat, la conducerea centrala a partidului, decizia Consiliului de Coordonare Judetean al PD Suceava de excludere a sa din partid.
Potrivit lui Ristea, din punct de vedere formal, postul de ºef al Fiscului constãnþean ii aparþine incã din data de 28 decembrie 2004, aºa cum se menþioneazã in Ordinul fostului ministru al Finanþelor Publice, insã conform unui ordin ulterior semnat tot de Mihai Tãnãsescu, mandatul interimar de director executiv al DGFP Constanþa, deþinut de Cãtãlin Doica, a fost prelungit panã la data de 15 ianuarie a.c.
Potrivit lui Ristea, din punct de vedere formal, postul de sef al Fiscului constantean ii apartine inca din data de 28 decembrie 2004, asa cum se mentioneaza in Ordinul fostului ministru al Finantelor Publice, insa conform unui ordin ulterior semnat tot de Mihai Tanasescu, mandatul interimar de director executiv al DGFP Constanta, detinut de Catalin Doica, a fost prelungit pana la data de 15 ianuarie a.c.
Calin Popescu-Tariceanu cu 53 de referiri mai putin, Emil Boc cu 31, Dan Voiculescu cu 28 si Markó Béla cu doua.
Decizia luata de CNC urmeaza sa fie ratificata in Delegatia Permanenta a PNL din 28 ianuarie.
CNSLR Fratia va protesta timp de doua ore in zilele de 21 si 28 februarie, Cartel Alfa in 22 februarie si 1 martie, BNS in 23 februarie si 2 martie, Federatia Meridian in 24 februarie si 3 martie, iar CSDR pe 25 februarie si 4 martie.
Alianta este urmata de PSD - 28,6%, PRM - 7,7%, UDMR - 3,2%, polul popular PNTCD - AP - URR - 1,1%, PNG - 1,1%, iar alte partide 1,8%.
In cel facut de INSOMAR, realizat intre 16 si 21 februarie si dat publicitatii duminica, Videanu se bucura de sprijinul a 34% dintre bucuresteni, in timp ce contracandidatul sau, Marian Vanghelie, intruneste doar 28%.
Stefan Mihu, personajul care a reprezentat pionul central al celui mai mare scandal privind rambursarile ilegale de TVA, a reusit sa fenteze nu numai justitia romana, ci si conducerea CECCAR, devenind in data de 28 februarie a.c., in imprejurari discutabile, presedintele Filialei Constanta a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.
Pentru edificarea opiniei publice si luminarea consilierilor locali, publicam astazi declaratia data la PNA, in data de 28 august 2003, de catre directorul tehnic Vasile Tatar de la Florisal, din care rezulta cum a praduit fostul primar Anderco aceasta firma cu concursul directorului general Iuoras (care detine scriptic 38,11% din actiuni).
Vanghelie, care a raspuns invitatiei de a participa la conferinta, i-a replicat ca a obtinut “imoral“ licentele de exploatare a marmurei in ultima sedinta a Guvernului PSD din 28 decembrie 2004.
Pentru a asigura un climat de corectitudine si o concurenta reala a selectionarii candidatilor pentru incadrarea in functia de sef al Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, inspectorul general al Politiei Romane, chestorul de politie Dan Valentin Fatuloiu, a dispus prelungirea termenului de depunere a cererilor de inscriere pana la data de 28 martie a.c.
Rapoartele de venituri si cheltuieli de la alegerile parlamentare si prezidentiale din 2004 arata ca valoarea totala a veniturilor inscrise in rapoarte a insumat 138,07 miliarde de lei, in timp ce cheltuielile au fost de 143,28 de miliarde de lei, potrivit Raportului Curtii de Conturi a Romaniei (CCR) prezentat luni de presedintele institutiei, Dan Drosu Saguna (foto).
Astfel, la intrebarea care dintre candidati este “cel mai frumos, cu farmec personal“, 28,8% dintre subiecti l-au ales pe Videanu si doar 7,7% pe Vanghelie. ... 28,2% dintre subiecti au apreciat ca Adriean Videanu este “inteligent“, iar 3,7% ca este cam “prost“.
Astfel, daca pana in data de 27 martie a.c., in cadrul Serviciului de Resurse Umane din cadrul IGP nu era inregistrat decat dosarul comisarului sef Victor Popescu, seful Centrului Zonal de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog Constanta, in data de 28 martie a.c., alti trei ofiteri din cadrul Politiei constantene au decis sa candideze la functia de inspector sef pentru IPJ Constanta.
Ministrul Afacerilor Externe, Razvan Ungureanu si-a exprimat ieri, 4 aprilie a.c., intr-un cadru oficial, parerea privind situatia ziaristilor romani rapiti in Irak, pe data de 28 martie a.c.
google-analytics.com