Cautare

3245 de rezultate pentru "28" (2.18 secunde)
Nastase a luat-o in fata lui Basescu cu 12% Liderul PSD Satu Mare, Gheorghe Ciocan, a prezentat ieri si rezultatele unui sondaj de opinie realizat la nivel national de IRSOP pentru GCS, o companie internationala de consultanta politica, acesta fiind ultimul sondaj de opinie realizat inaintea primului tur al alegerilor din 28 noiembrie.
La alegerile pentru Camera Deputatilor, Senat si presedintie, care vor avea loc duminica, 28 noiembrie a.c., in judetul Satu Mare sint asteptate la vot 312.205 persoane.
Nu au lipsit nici accentele personale, Alianta "D.A.” neratand ocazia de a-si mai acuza inca o data adversarii de folosirea, in campanie, a unui "intreg arsenal de dezinformari, minciuni, calomnii, santaj, amenintari si chiar acte de violenta fizica”, in timp ce PSD se declara, la randul lui, "consternat” de "strategia murdara pusa la cale de conducerea Aliantei PNL-PD, bazata pe dezinformare, frauda si asa-zisa nesupunere civica in cazul unor rezultate negative pentru Alianta la scrutinul din 28 noiembrie, mergand chiar pana la acte de violenta”.
Cum presedintii celor 28 de sectii nu s-au intors la Mangalia in aceeasi masina cu buletinele - acestea fiind transportate de jandarmi-, Camelia Ciocsan nu si-a dat seama ca ii lipseste sacul decat cand a ajuns la primarie".
Alegerile parlamentare si prezidentiale din 28 noiembrie au fost monitorizate de APD prin cei aproximativ 3.300 de observatori acreditati in 32 de judete si in Municipiul Bucuresti.
Ce parere aveti despre exit-poll-urile prezentate in cursul zilei de 28 noiembrie? P.H.: Exit-poll-urile au fost facute pentru a crea diversiuni si pentru a ne scade vigilenta.
Concentrandu-se asupra sectiilor de dotare din mediul rural, reprezentantii APD sustin ca in ziua de 28 noiebrie a fost o lipsa de organizare, o slaba instruire a membrilor birourilor sectiilor, dar mai ales o suspecta si ilegala implicare a unor indivizi care faceau parte din autoritatile locale.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a stabilit ca luni va avea loc ultima sedinta din legislatura 2000-2004 pentru ca, in scurt timp, deputatii care au fost alesi la 28 noiembrie vor trebui validati.
Dupa o zi de relativa acalmie, Alianta "D.A.” a atacat in forta solicitand anularea scrutinului din 28 noiembrie, arestarea directorului Institutului National de Statistica si inlocuirea tuturor membrilor BEC.
UDMR 50.839 voturi - 34,10%, Uniunea Nationala PSD+PUR 43.164 voturi - 28,95%, Alianta D.A.
Aceasta i-a cerut Biroului Electoral Central (BEC), printr-o adresa oficiala, anularea scrutinului din 28 noiembrie si a depus, totodata, o plangere la Parchetul ICCJ si la Politie.
Corneliu Vadim Tudor a cerut, ieri, membrilor si simpatizantilor PRM sa boicoteze turul doi al alegerilor prezidentiale in cazul in care scutinul din 28 noiembrie nu va fi anulat.
Uniunea Nationala PSD+PUR a primit cu sase procente mai multe mandate pentru Parlament decat Alianta D.A. PNL-PD.
Societatea civila cere verificare internationala asupra alegerilor O serie de ONG-uri, printre care Societatea Academica din Romania (SAR), Agentia de monitorizare a Presei, APADOR-CH, Grupul de Dialog Social si Centrul de Jurnalism Independent, au anuntat ieri ca vor solicita Misiunii OSCE in Romania sa aiba o intilnire, pentru a discuta despre alegerile care au avut loc pe 28 noiembrie.
In cursul zilei de ieri, Biroul Electoral Judetean Constanta a stabilit atribuirea mandatelor pentru Senat, respectiv Camera Deputatilor, la nivel judetean, in functie de voturile obtinute la alegerile din data de 28 noiembrie a.c.
Tudor i-a sugerat miercuri lui Traian Basescu, intr-o convorbire telefonica, sa nu se prezinte la turul doi, pentru a nu legitima a€žfraudaa€œ de la 28 noiembrie.
Tariceanu a anuntat ca votul pentru punctul din rezolutie privitor la colaborarea cu PSD este de 28 pentru, 16 impotriva si 11 abtineri.
Consecvent pozitiei adoptate ulterior scutinului din 28 noiembrie, PRM acuza in continuare fraudarea masiva a alegerilor de catre PRM si cere comunitatii internationale "sa izoleze si sa sanctioneze regimul Iliescu-Nastase”, despre care afirma ca "lasat de capul lui, si-a creat si perfectionat un mecanism sinistru de furt care actioneaza pe toate palierele vietii politice si social-economice a Romaniei”.
“Actuala legislatura poate fi caracterizata ca una a eficacitatii, dar ea s-a remarcat si printr-un surplus de calitate“, a spus Valer Dorneanu.
La alegerile din 28 noiembrie, Actiunea Populara a inregistrat sub unu la suta din numarul total de voturi, cu mult sub celelalte partide populare si crestin-democrate, PNTCD si PNG.
google-analytics.com