Cautare

1335 de rezultate pentru "24 12 2009ultimele cumparaturi timisoara" (3.30 secunde)
Psihiatrul Florin Tudose, in varsta de 62 de ani, a murit, duminica, in zona unei piete agroalimentare din judetul Ialomita, dupa ce a cazut la pamant in momentul in care a incercat sa urce in masina la scurt timp dupa ce facuse cateva cumparaturi.
Astfel, ca in fiecare an, centrul comercial va fi deschis zilnic, oferind clientilor sai posibilitatea de a avea acces la toate serviciile pe care le ofera, de la variantele de petrecere a timpului liber, pana la cumparaturi si alte activitati recreative.
Parcurgeti o perioada aglomerata de multe lucruri neterminate, de cumparaturi parca inepuizabile si de musafiri sositi pe neasteptate. ... Acestia stiu bine cum o luati razna la cumparaturi. ... SAGETATOR 22.11-21.12: ... CAPRICORN 22.12-19.01:
Intrata la cumparaturi si insotita de fiica sa, Adriana Iliescu a zabovit in fata rafturilor punand in balanta daca sa cumpere sau nu anumite produse, citind atenta etichetele si preturile lor.
Marele castigator va avea ocazia de a pregati reteta prajiturii preferate din copilarie alaturi de bucatarul Vladut, in cadrul emisiunii 'Neatza cu Razvan si Dani si se va bucura de un voucher de cumparaturi in valoare de 250 euro1.
In perioada 21- 24 decembrie Spiridusii Mosului sunt prezenti in centrul comercial si au surprize pentru vizitatorii care au facut cumparaturi si au descarcat aplicatia Zoniz.
Acum, clientii Cora pot aduce aici toate deseurile reciclabile pe care le genereaza acasa, ambalaje de sticla sau doze de aluminiu, pana la hartie, carton, echipamente electronice, lampi, becuri si baterii, primind pe loc bonuri valorice care pot fi folosite la cumparaturi in Cora.
Aceasta conjunctura va determina insa sa faceti si multe cumparaturi. ... Tineti cont sa nu faceti niciodata cumparaturi atunci cand sunteti deprimati. ... SAGETATOR 22.11-21.12: ... CAPRICORN 22.12-19.01:
Va doriti si o schimbare de decor, asa ca veti petrece mult timp pe afara, la cumparaturi sau faceti o scurta excursie. ... Ocupatia dumneavoastra se muta in aceste zile catre planificarea sarbatorilor, vizite, distractii alaturi de prieteni si liste cu tot felul de cumparaturi. ... SAGETATOR 22.11-21.12:
Faceti cateva cumparaturi urgente, insa nu trebuie sa uitati sa fiti rabdatori cu cei dragi. ... SAGETATOR 22.11-21.12: ... Ati scris cu grija o ambitioasa lista de cumparaturi, insa va trebui sa fiti atenti la buget. CAPRICORN 22.12-19.01:
- Credem in puterea creativa a micilor afaceri locale si in cumparaturi cu poveste, linistite, cu o cafea buna. Ne place sa descoperim antreprenori cu o istorie interesanta, extrem de atenți la ceea ce vand, cu ambalaje frumoase, dar si cu abilitați de comunicare.
Reporterii Observator au mers cu aceeasi lista de cumparaturi la 4 piete din tara. Unde a fost cel mai scump cos din tara?
Deocamdata leul greu este inca o fantoma care ne bintuie, pentru ca vor mai trece cel putin citeva zile pina cind vom folosi noua moneda la cumparaturi, la film sau sa ne cumparam bilet de autobuz.
Un italian a mers la cumparaturi intr-un magazin din Romania si s-a filmat in timp ce comenta preturile
Iata cat a ajuns sa coste un cos de cumparaturi cu produse de baza. Cum fac fata romanii traiului de zi cu zi si ce spun expertii despre evolutia preturilor in perioada Sarbatorilor de Paste
Presedintele Traian Basescu a promis sambata, la Timisoara, in fata a peste 1.000 de persoane adunate in sala Teatrului National, cu ocazia sarbatoririi a 15 ani de la lansarea Proclamatiei de la Timisoara, ca va invinge structurile comuniste care inca mai exista in societatea romaneasca.
Maine puteti si partea a II-a a interviului, in care Vasile Dancu explica cum considera ca se poate reforma PSD cu Adrian Nastase si Miron Mitrea in echipa de conducere, de ce momentul Timisoara (1 Decembrie 2009) a dus la infrangerea lui Mircea Geoana si de ce considera ca estimarea lui Silviu Brucan, referitoare la trecerea a 20 de ani pentru ca romanii sa inteleaga ce este democratia a fost o previziune optimista.
In data de 13 ianuarie 2011, respectiv la doua zile dupa o vizita de documentare pe care am efectuat-o in judetele Arad si Timis pe tema contrabandei cu tigari, procurorii de la Serviciul teritorial Timisoara al DIICOT au inceput urmarirea penala impotriva directorului Directiei Regionale de Accize si Operatiuni Vamale Timisoara, Aurel Matiut, cunoscut, de asemenea, drept apropiat al dumneavoastra si protector al contrabandei cu tigari de care nu sunteti strain.
Emanuel Copilas, Ph.D Facultatea de stiint;e politice, "Universitatea de Vest" Timisoara; ... Victor Neumann, Facultatea de Litere, Istorie si Teologie a Universitatii de Vest din Timisoara, director (din 2008) al Scolii Doctorale Internationale de Istorie Conceptuala "Reinhart Koselleck" din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara;
Municipiul Timisoara intentioneaza sa lanseze o emisiune de obligatiuni in valoare totala de 200 de miliarde de lei, potrivit unei hotarari aprobate recent de consiliul local. ... In aceste conditii, obligatiunile Timisoara ar putea avea cea mai mare scadenta dintre toate emisiunile realizate pana in prezent de autoritatile locale.
google-analytics.com