Cautare

44722 de rezultate pentru "101 perchezitii simultane si 70 de retineri marti sub coordonarea procurorilor diicot au fost efectuate 101" (5.45 secunde)
Un barbat din comuna Brastavatu si altul din Caracal au fost retinuti zilele trecute de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, dupa efectuarea unei perchezitii domiciliare la locuinta lor.
Procurorii DIICOT - Structura Centrala, cu sprijinul politistilor, au facut ieri 22 de perchezitii in Bucuresti si in mai multe judete ale tarii, in urma a doua cereri de comisii rogatorii formulate de autoritatile franceze, care vizau activitatea a doua grupuri infractionale organizate.
Mai multi membri ai unei grupari, suspectati de comiterea de infractiuni cu carti de credit, au fost ridicati ieri-dimineata de politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Craiova in urma a 11 perchezitii efectuate in Banie si judetul Dolj Ofiterii BCCO Craiova au reusit, in urma investigatiilor desfasurate sub coordonarea procurorilor DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova, destructurarea unui grup infractional organizat, format din 13 membri, specializat in comiterea de infractiuni cu carti de credit.
Imbracati in politisti, perchezitionau victimele si le talhareau Buzetica, Bebi si Sile Coroi au fost trimisi in judecata pentru opt cazuri de talharie prin metoda Maradona: talharie constand in acostarea, intimidarea si perchezitionarea victimei de catre inculpatii deghizati in politisti.
Plenul Camerei Deputatilor a adoptat ieri cu 178 de voturi "pentru", 54 de voturi "impotriva" si 5 abtineri Legea de respingere a Ordonantei DIICOT. Astfel, deputatii au adoptat cu majoritate calificata proiectul de respingere a Ordonantei DIICOT, propus de Comisia juridica.
Mai multe perchezitii au avut loc joi dimineata in Capitala si in judetul Ilfov. Politistii au cautat mai multe persoane suspectate ca ar face parte dintr-o retea care a infiintat mai multe firme fantoma. De asemenea, s-au facut perchezitii in cartierul Rahova din Capitala, dar si in judetul Ilfov.
Palatele romilor din Strehaia au fost luate din nou la puricat de oamenii legii. Peste 90 de specialisti de la Serviciul Crima Organizata, procurori DIICOT, dar si jandarmi au descins ieri-dimineata in noua vile din orasul mehedintean.
Procurorii coboara Romania in Evul Mediu intunecat Intr-un stat laic, utilizarea Bibliei intr-o ancheta este inadmisibila Procurorii lui Kovesi si Morar actioneaza in aceste zile ca securistii din anii ’50, dar, in paralel uzilizeaza si elemente specifice evului mediu "intunecat".
Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Iasi efectueaza, marti, 18 perchezitii pe raza judetelor Iasi si Calarasi, care vizeaza activitatea unei grupari specializate in fraude cu cereale, din care fac parte 12 persoane, valoarea totala a prejudiciului depasind 600.000 de euro.
Asa cum anticipam in cadrul articolului publicat in editia de ieri a cotidianului "Replica", dedicat rambursarilor ilegale de TVA de la Administratia Finantelor Publice Constanta, care au avut loc la sfarsitul anului 2002 si inceputul celui urmator, ancheta penala, precum si procedura de prindere si aducere in fata justitiei a principalului autor al tunului de aproape 6 milioane de euro dat asupra banilor publici - Emil Oprea - nu a inregistrat nici un progres de mai mult de trei ani.
Dupa ce au destructurat mai multe grupari de carderi din care faceau parte Samir Spranceana, Ion Rosianu, Dragos Tiugan sau Marius Voinea, zis Cretu, politistii doljeni au "spart" ieri o grupare in care activa si fiul adjunctului sefului Politiei Municipiului Calafat, Laurentiu Vladut.
Asta ar trebui infiintata in Parlament, daca ea nu functioneaza deja, ezoteric, prin colturi intunecate de coridoare prin Casa Poporului. Ca doar parlamentari vizati in anchete "grele" sau parlamentari amici la catarama cu urmariti penal in dosare la fel de "grele" sunt cu duiumul.
Tribunalul Dolj a dispus ieri, la solicitarea procurorilor DIICOT, o noua arestare intr-o alta cauza privind rambursari ilegale de TVA obtinute de la Finantele doljene. Sirul dosarelor penale privind restituirile ilegale de TVA acordate de Directia Generala a Finantelor Publice Dolj continua.
In dimineata zilei de 29 noiembrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu politisti din cadrul Sectiei 5, Inspectoratului de Politie Judetean Cluj si Serviciului Special de Interventie Rapida, cu sprijinul informativ al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, au efectuat perchezitii domiciliare la 8 adrese din Bucuresti.
Vezi mai jos ce scandal de proportii declanseaza incercarea de debarcare a lui Teodor Buzatu si cine poate ajunge in atentia procurorilor Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a cerut SIF Oltenia introducerea unui nou punct pe ordinea de zi a sedintei AGA din 28/29 aprilie.
Impreuna cu premierul am stabilit urmarea fara nicio abatere a procedurii din lege Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca el si premierul au stabilit sa fie urmata "fara nicio abatere" procedura de desemnare a procurorilor sefi prevozuta de lege, aratand ca aceste numiri nu sunt o responsabilitate nici a societatii civile, nici a partidelor, nici a procurorilor.
Patru persoane, trei din Mehedinti si una din comuna doljeana Poiana Mare, au fost retinute vineri dimineata de ofiterii de la Crima Organizata din Craiova si Mehedinti, toate fiind acuzate de comiterea infractiunii de trafic de carne vie.
Continuam cu al doilea episod al returnarilor ilegale de TVA obtinute de la DGFP Dolj de Mitel Munteanu si oamenii sai, fapte pentru care a fost pus sub acuzare si trimis in judecata de procurorii doljeni.
Cazul controversat al concesionarii perimetrelor petroliere din Marea Neagra catre firma canadiana Sterling Resources a intrat in vizorul DIICOT, acesta solicitand deja Comisiei de industrii toate documentele avute la dispozitie si, eventual, procesele verbale sau stenogramele discutiilor, a anuntat, vineri, la Galati, deputatul PD-L Mircea Toader.
CCR despre modificarile la Statutul judecatorilor si procurorilor:
google-analytics.com