Cautare

4863 de rezultate pentru "06" (2.54 secunde)
Desi dupa parerea unora edilii locali ar primi o remuneratie destul de ridicata incat sa-si mareasca avutul in mod considerabil, nu aceasta este si parerea primarilor constanteni.
Proiectul de lege privind suspendarea obligativitatii stagiului militar va fi dezbatut in sesiunea parlamentara din septembrie, documentul fiind inregistrat la Camera Deputatilor la 12 iulie, a declarat ieri secretarul Camerei, Titu Gheorghiof.
Ministrul Afacerilor Externe a declarat, dupa reuniunea PSESE ca Wolfgang Schussel, cancelarul austriac, este increzator ca Romania si Bulgaria se vor integra in UE la 1 ianuarie 2007.
In cadrul Primariei Municipiului Mangalia a avut loc vineri, 5 august, sedinta Consiliului Local, in cadrul careia cele mai „fierbinti“ probleme la ordinea zilei au fost cele privitoare la modificarea pretului gigacaloriei si cel al eliberarii postului de consilier al PD-istului Ioan Negrea.
Presedintii de consilii judetene ar putea fi alesi prin vot uninominal incepand cu 2008, daca Parlamentul va adopta pachetul legislativ privind reforma administratiei publice pe care il propune Alianta, a declarat ieri presedintele Comisiei de administratie a Camerei Deputatilor, Dan Motreanu.
Dupa ce cu o zi inainte premierul Calin Popescu Tariceanu a fost alaturi de tinerii democrati pentru a a-i invata… de bine, sambata, 27 august a.c., acesta si-a facut datoria „de onoare” scolind „bobocii” din partidul al carui presedinte este.
Ambasadorul Romaniei in Cuba, Constantin Simirad, va parasi la inceputul anului viitor diplomatia pentru a se dedica adevaratelor sale pasiuni:
Sedinta de ieri a plenului Senatului s-a consumat, timp de aproape patru ore, pe dezbateri asupra a ceea ce ar trebui sa constituie prioritate pe ordinea de zi - discutarea Regulamentului sau a legilor necesare integrarii, dintre care majoritatea ar intra in aprobare tacita, inclusiv Legea privind statutul minoritatilor.
Senatorul PSD Ion Moraru sustine ca din 1.068 de hotarari ale Guvernului Tariceanu, acte normative adoptate in perioada 1 ianuarie - 16 septembrie, cel putin 68 sunt ilegale si pot fi anulate imediat de instantele de judecata, deoarece anexele lor nu au fost publicate in „Monitorul Oficial“.
Guvernul recunoaste ca nu a publicat integral in „Monitorul Oficial“ actele normative emise si promite ca va prezenta toate anexele hotararilor emise.
Presedintele Traian Basescu a declarat ieri, la intoarcerea din Turcia, ca a discutat cu oficialii de la Ankara despre cresterea nivelului de securitate in zona Marii Negre si despre procesul de integrare europeana a celor doua tari.
Potrivit deputatului PNL de Salaj, Catalin Micula, bugetul de stat pe 2006 va fi diferit fata de cel aprobat pentru acest an:
Fiecare ministru PD trebuie sa prezinte conducerii partidului, pana saptamana viitoare, obiectivele pentru 2006, in concordanta cu programul de guvernare pana in 2008, a declarat ieri presedintele executiv al PD, Adriean Videanu.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a declarat ieri, la postul public de radio, ca raportul de tara, ce va fi prezentat de Comisia Europeana la sfarsitul acestei luni, va fi favorabil Romaniei.
Ofiterii SRI nu au distrus, sub nici o forma, documente din arhiva serviciului, asa cum a afirmat presedintele CNSAS, Gheorghe Onisoru, in urma cu mai bine de o saptamana.
Discutiile privind modificarea Legii administratiei publice locale, care a devenit una dintre prioritatile politice ale Coalitiei dupa renuntarea la anticipate, au fost transate de catre presedintele Traian Basescu, care s-a pronuntat impotriva schimbarii presedintilor de consilii judetene in timpul mandatului.
Bugetul pentru 2006 a prins contur dupa mai multe ore de dezbateri in cadrul Cabinetului premierului Calin Popescu Tariceanu. Ministrii s-au straduit, pret de peste sase ore sa aloce o parte cat mai mare din suma de 102,79 miliarde lei, valoarea totala a cheltuielilor bugetului consolidat.
Ministrul de Externe Mihai Razvan Ungureanu s-a intalnit ieri la Moscova cu omologul sau rus, Serghei Lavrov, cu care a analizat evolutia relatiilor bilaterale si perspectiva dezvoltarii acestora.
Liderii parlamentari ai Coalitiei si ai PSD incearca de doua zile sa ajunga la un acord privind deblocarea lucrarilor Parlamentului prin adoptarea „in pas alergator“ a regulamentelor celor doua Camere.
google-analytics.com