Cautare

4863 de rezultate pentru "06" (1.90 secunde)
Fostul deputat PSD Ristea Priboi si-a inaintat demisia din functia de membru al Consiliului de Administratie al Societatii de Investitii Financiare Oltenia, potrivit unui raport al SIF transmis ieri Bursei de Valori Bucuresti.
Legislatia cu privire la minoritati este respectata in 80% din localitatile unde acestea reprezinta peste 20% din populatie, situatia fiind "ingrijoratoare" acolo unde minoritarii sunt sub acest procent, conform unui studiu al Centrului de Cercetare a Relatiilor Interetnice facut public ieri.
Juristii "exceptionali" ai Primariei Craiova si-au dat pe fata incompetenta, provocandu-i pe judecatori sa-l amendeze pe primarul Antonie Solomon.
Avocatul Poporului a acordat 2.669 de audiente in trimestrul I al anului 2006, se arata intr-un comunicat al institutiei.
Principala problema a Romaniei in ceea ce priveste eforturile pentru aderare ramane coruptia. Un raport al Transparency International, realizat in perioada martie 2005-martie 2006, scoate in evidenta faptul ca institutiile statului nu au evoluat semnificativ atunci cand vine vorba de combaterea coruptiei.
Autoritatile doljene au inceput deja demersurile legale pentru a pregati stramutarea sinistratilor din satul Rast, care a fost devastat de revarsarea Dunarii in urma cu mai bine de doua saptamani.
Camera Deputatilor va organiza o licitatie deschisa la 15 mai, pentru asigurarea serviciilor de transport aerian si cazare in strainatate in 2006 pentru membrii forului legislativ, se arata intr-un comunicat al Serviciului pentru presa.
In 2005, consilierii locali nu au reusit sa fie cunoscuti de craioveni, alesii vazandu-se obligati sa tina audiente zidurilor goale.
Potrivit Inspectoratului Judetean, Politia municipiului Medgidia a fost sesizata verbal in jurul orelor 06.30 de Cristian Sibiceanu, cu privire la agresiunea suferita din partea unui individ din Bucuresti, Ferat Cherim, de 36 ani, care i-ar fi navalit in casa si l-ar fi amenintat cu circa 10 minute mai devreme.
Democratii constanteni s-au adunat sambata, cu mic, cu mare, la Casa de Cultura, pentru prezentarea raportului de activitate.
Prezenta deputatilor la lucrarile Camerei este relativ redusa, cu putin peste 50% dintre alesi participand la sedintele plenului. Democratii inregistreaza cea mai mare prezenta la sedintele Camerei (65,2%), fiind urmati de cei din UDMR (60,3%) si PNL (58,9%).
Din 1986, 9 Mai a devenit Ziua Europei, un bun prilej pentru a fi organizate diverse actiuni si festivitati, menite sa apropie Uniunea Europeana de cetatenii ei, dar si pe cetatenii Uniunii intre ei.
Liceul de Arta "Marin Sorescu" din Craiova a gazduit, zilele acestea, editia 2006 a programului "Spring Day in Europe".
Cu ocazia celebrarii Zilei Europei, la Grupul Scolar "Costin D. Nenitescu" din Craiova s-au desfasurat ieri o serie de manifestari avand ca scop apropierea cetateanului de valorile esentiale ale Uniunii Europene.
Protocolul de colaborare parlamentara intre PSD si PRM va fi incheiat dupa 16 mai, au anuntat ieri Viorel Hrebenciuc si Lucian Bolcas, liderii grupurilor PSD si PRM din Camera Deputatilor.
"Eu cred ca mai importanta este problema din sanatate decat cea a drumurilor", a mai spus liderul democratilor bihoreni, care insa a tinut sa precizeze ca nici colegii sai din Biroul Permanent National al PD nu sunt multumiti de activitatea colegului lor Gheorghe Dobre.
Senatorul Ion Iliescu s-a intalnit ieri la biroul sau din Strada Atena nr. 11 cu reprezentanti ai "Aliantei Nationale Antisaracie Romania 2006" si ai Partidului Alianta Socialista, discutiile constand intr-o informare reciproca despre constructia "Polului Social".
Ministrii democrati, care nu vor avea probleme la raportul de tara al Comisiei Europene, s-au laudat sambata in fata conducerii PD cu propriile lor realizari privind aderarea in UE.
Rechizite gratuite pentru tot parcursul anului, 800.000 de lei pentru fiecare copil din localitatile doljene afectate de inundatii si bani pentru reabilitarea scolilor.
Romania si Bulgaria mai au de asteptat pana la toamna pentru a afla daca adera la Uniunea Europeana in 2007 sau 2008.
google-analytics.com