Cautare

4671 de rezultate pentru "05" (4.48 secunde)
Sedinta Consiliului Local Mangalia, una dintre cele mai "furtunoase” de pana acum, a constituit un bun prilej pentru alesii locali, care pana de curand s-au ferit sa-si exprime vreo parere cu privire la soarta celor care i-au votat, sa iasa la rampa.
Sezonul estival este, in buna masura, compromis.
Leontin Salajan, un fost ofiter care locuieste in Zalau si care a activat in Ministerul Apararii Nationale si in Ministerul de Interne, a intentat doua procese actualului si fostului procuror general al Romaniei, Ilie Botos si Joita Tanase.
Spate asigurat si pentru PPE, si pentru partidele romanesti Iminenta integrare a Romaniei in Uniunea Europeana aduce cu ea si o schimbare destul de importanta pe scena politica autohtona.
Fostul consilier prezidential, Ioan Talpes, a decis ca afirmatiile facute la adresa sa de catre Sorin Frunzaverde, presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, reprezinta un motiv suficient pentru a-l actiona pe acesta in judecata.
Ex-membru al PRM, APR, PNL-Cimpeanu, PCR si prefect in perioada guvernarii Vacaroiu (PDSR-PSD), fostul Erou al Muncii Socialiste, Dan Ilie Morega, a fost ales, simbata, la Tirgu Jiu, presedintele PNL Gorj.
Decizia de a declansa procedura pentru alegerile anticipate a anulat indiferenta cu care au privit politicienii pana acum dezastrul din tara.
Desi vacanta parlamentara trebuia sa inceapa in prima zi din iulie, senatorii si deputatii sunt nevoiti sa mai ramana la lucru cateva zile pentru a dezbate si aproba mai multe ordonante de urgenta emise de Guvern.
Anuntul premierului Calin Popescu-Tariceanu de a prezenta o declaratie de politica generala privind reconstructia Romaniei dupa inundatii, pentru care Guvernul isi asuma raspunderea politica in Parlament, i-a incurcat chiar si pe unii colegi de partid, care dovedesc ca nu prea stiu procedurile parlamentare in aceste cazuri.
Theodor Stolojan s-a retras de la sefia PNL si din cursa pentru alegerile prezidentiale la 2 octombrie 2004 invocand motive de sanatate, intr-o atmosfera emotionanta, subliniata de lacrimile lui Traian Basescu, in acel moment copresedinte al Aliantei D.A.
Deputatul UDMR Kerekes Karoly a declarat in cadrul unei conferinte de presa organizate joi, la Targu Mures, ca Ordonanta de Urgenta nr.
Aflati la guvernare intr-o Coalitie despre care sustin ca este functionala, intr-un Cabinet condus de un liberal, democratii considera ca nu sunt mai prejos decat partenerii lor din Alianta D.A.
In cadrul Primariei Municipiului Mangalia a avut loc vineri, 5 august, sedinta Consiliului Local, in cadrul careia cele mai „fierbinti“ probleme la ordinea zilei au fost cele privitoare la modificarea pretului gigacaloriei si cel al eliberarii postului de consilier al PD-istului Ioan Negrea.
Nemultumit de atitudinea politica egoista a lui Mircea Geoana, presedintele executiv al PSD, Adrian Nastase, crede ca la o viitoare sedinta a conducerii partidului vor trebui clarificate „anumite aspecte“, deoarece nimeni nu poate realiza singur toate obiectivele partidului.
Universitatea „Babes-Bolyai“ din Cluj-Napoca ii va acorda Sanctitatii Sale Papa Benedict al XVI-lea titlul de Doctor Honoris Causa. Ceremonia de acordare a distinctiei va avea loc la 4 noiembrie a.c., in Aula Magna a Universitatii.
Directorul Spitalului Judetean "Sf. Apostol Andrei" sustine ca actualul ministru al Sanatatii este cel mai potrivit pentru aceasta functie Liberalul explica faptul ca gafele facute de ministrul Mircea Cinteza nu au fost atit de mari incit sa provoace un soc puternic in sistemul de sanatate.
Primaria Municipiului Mangalia, in colaborare cu Direckt Media Company, organizeaza in perioada 18-21 august 2005 prima editie a Turneului de fotbal pe plaja „Razboiul Stelelor“.
Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a semnat decizia privind convocarea Camerei Deputatilor in cea de-a doua sesiune ordinara a lui 2005 luni, 5 septembrie, la ora 14.00.
Comisia speciala a Camerei Deputatilor si Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii Serviciului de Informatii Externe (SIE) a analizat in perioada 29-31 august propunerile de rectificare a bugetului acestei institutii pentru 2005.
google-analytics.com