Cautare

4673 de rezultate pentru "05" (1.61 secunde)
Conducerea PNTCD la nivel de municipiu Constanta a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca doreste sa infiinteze noi organizatii, si de asemenea, sa asimileze in cadrul partidului formatiuni politice marunte, cum sunt URR, AP, PNDC sau APCD.
Liderii botosaneni ai Partidului Romania Mare si-au prezentat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, bilantul activitatii desfasurate in acest an.
Dezbaterea publica pe tema proiectului de buget pe 2005, organizata ieri dupa-amiaza de Primaria municipiului Botosani, a fost un esec, din punctul de vedere al participarii populatiei.
Cu 18 puncte prevazute pe ordinea de zi si desfasurata in doua reprize, sedinta de ieri a Consiliului Judetean Satu Mare a fost intrerupta de videoconferinta organizata de fostul prim ministru al Romaniei si actualul presedinte al Camerei Deputatilor, Adrian Nastase.
Traian Basescu s-a tinut de cuvant si l-a desemnat, ieri, pe liberalul Calin Popescu Tariceanu pentru functia de prim-ministru.
Gheorghe Flutur, nominalizat pentru functia de ministru al Agriculturii, a anuntat ca in timpul mandatului sau vor fi reduse accizele la motorina si va fi aplicata subventia pe produs.
PRM si-a luat in serios statutul de partid de opozitie si a inceput sa critice coalitia aflata la guvernare inca din primele zile ale acestui nou an.
Dupa consultarea cu liderii din teritoriu, presedintele Partidului Umanist din Romania, Dan Voiculescu, a anuntat ca formatiunea pe care o conduce va ramane la guvernare.
Partidul National Taranesc Crestin Democrat, alaturi de Uniunea pentru Reconstructia Romaniei, a prezentat ieri public un document intitulat “Manifestul Popular“, semnat de liderii celor doua formatiuni, prin care se statueaza principiile care vor sta la baza crearii unui nou partid popular crestin-democrat.
Presedintele Traian Basescu le-a prezentat marti seara ambasadorilor acreditati la Bucuresti directiile de politica externa ale actualei administratii, intre care aderarea la UE, dialogul strategic cu SUA si relatia speciala cu Marea Britanie, relatiile cu vecinii, importanta Marii Negre.
Ieri, 25 ianuarie a.c., prefectul Constantei, Dan Culetu, si presedintele Consiliului Judetean, Nicusor Constantinescu, si-au prezentat punctele de vedere cu privire la numirea lui Osman Fedbi in functia de consilier judetean, respectiv alte asemenea subiecte de interes comun, dar toate acestea in conferinte de presa separate.
Pana in martie, Executivul urmareste scutirea de la plata taxelor notariale a vanzarilor de terenuri agricole si forestiere, precum si stabilirea regimului de despagubire a celor care nu-si pot reprimi in natura imobilele nationalizate.
Presedintele Traian Basescu si premierul britanic Tony Blair au discutat ieri despre integrarea Romaniei in UE, despre colaborarea la Marea Neagra, dar si despre problema coruptiei si regimul vizelor pentru cetatenii romani care calatoresc in Marea Britanie.
Amenintat de spectrul schimbarii din functie de catre Alianta D.A., presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a apelat la Curtea Constitutionala pentru a ramane al treilea om in stat.
Alianta D.A.
Secretarul Colegiului CNSAS, Constantin Buchet, si-a dat demisia din functie. El s-a autosanctionat pentru ca a dat un comunicat eronat, in numele Colegiului, privind unele informatii aparute in presa despre C.
Senatorii vor avea autoturisme noi, care vor fi achizitionate prin licitatie. Alesii s-au saturat sa mearga cu Daciile Super Nova, cumparate in 2001.
Organizarea de alegeri anticipate nu este oportuna inainte de data integrarii Romaniei in UE, 1 ianuarie 2007, iar acest demers poate fi facut doar intr-o situatie de criza politica, a declarat premierul Tariceanu luni seara intr-o emisiune televizata.
In urma deciziei de ieri a Biroului Executiv al PSD Bucuresti, in lupta cu Adriean Videanu pentru Primaria Capitalei a fost trimis actualul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie.
google-analytics.com