F‘autor aduce Legenda pana in zilele noastre. Traditia seculara de vinificatie corelata cu metodele moderne aplicate, creeaza vinuri de elita, care-si trag seva de pe podgoriile Tigheciului.
Vinurile exclusive sunt rodul trecutului si intuirea viitorului, cand deosebita iscusinta se imbina cu performanta tehnologica, miroclima din sudul Moldovei oferindu-le un plus de savoare si rafinament.
Inspirat de pamanturile si traditiile stramosesti, desvarsit prin profesionalism si experienta acumulata, F‘autor ofera calitate fara compromisuri, vinuri unice de autor pentru cunoscatori autentici.
Printre vinurile expuse la standul lui Vlad Dumbraveanu, Director la SC Arint SRL, din cadrul targului de produse traditionale de la Palatul Parlamentului se numara: Sauvignon Blanc, Chardonnay Rkatiteli, Rhein Riesling, Traminer, Rose, Cabernet Sauvignon si Merlot.
Compania de familie F‘autor a fost fondata la sfarsitul secolului XX. Calea parcursa de la inceputuri pana azi a fost marcata de performante si distinctii, iar la baza succesului a stat experienta si entuziasmul membrilor familiei, cat si talentul vinificatorului..
Atat vinaria, cat si plantatiile sunt amplasate in microzona Tigheci, facand parte din zona viti-vinicola "Valul lui Traian" la Sudul Moldovei. Microzona Tigheci este una absolut unica, fiind foarte reusita pentru producerea vinurilor de calitate atat albe, cat si rosii.
Denumirea F‘autor isi trage denumirea din limba latina si semnifica "creator, autor", accentuand responsabilitatea maxima pentru calitate si abordarea personalizata a vinificatorului.