MAGAZIN: O rapire din Italia supusa contestatiilor (Autor : DAN D. FARCAS)
In iulie 2009, un canal italian de televiziune a difuzat interviul luat unei femei de 40 de ani din Sardinia, pe nume Giovanna Podda (foto), care afirma ca a fost, de repetate ori, rapita de extraterestri si inseminata artificial de 18 ori, de niste omuleti cenusii, iar ultima oara si de aratari dintr-o alta rasa. Interviul a produs o oarecare rumoare chiar si printre ufologi. Daca in SUA astfel de marturii exista cu miile si chiar s-au banalizat, inclusiv in ochii marelui public, majoritatea ufologilor europeni au avut rezerve fata de rapirile OZN, dar mai ales fata de pretinsele experiente genetice pe care misteriosii vizitatori le-ar efectua asupra oamenilor.
Giovanna afirma ca a fost rapita prima data cand avea 4 ani, iar mai tarziu, cand a fost la varsta potrivita, prin rapiri repetate, ea a fost insamantata artificial, ramanand insarcinata de 18 ori.
- De fiecare data, spune ea, in a doua luna au venit sa ia fetusul inapoi, desigur printr-un avort provocat, ea constatand doar ca nu mai este gravida. Fatul era crescut apoi artificial, in instalatii tehnice ale nepamantenilor. Intrebata cum are loc rapirea, ea a spus ca vizitatorii coboara cu navele lor, din care se emite o raza, dupa care ea isi pierde constienta. Uneori au luat-o si din casa ei. Apoi s-a vazut intinsa dezbracata pe un pat de metal. Giovanna a mai spus ca, atunci cand era tanara, tatal ei era suparat pe ea pentru ca lipsea uneori in timpul noptii ore in sir. El credea ca ea se distreaza cu prietenii, atunci cand, de fapt, era supusa unor rapiri care durau in jur de 3-5 ore.
Vizitatorii i-au spus ca vin de departe si nu vor pleca prea curand. Ei au baze, atat pe Pamant, cat si pe Luna, dar, probabil, si pe alte planete. Intrebata de ce ar avea nevoie nepamantenii sa faca experiente pe oameni, raspunsul Giovannei a fost ca vizitatorii au probleme sa se reproduca din cauza iradierii acumulate in urma calatoriilor cosmice, iar singura rasa biocompatibila cu a lor sunt pamantenii. Suntem cea mai apropiata specie, deci numai noi ii putem ajuta sa-si recreeze propria rasa.
Un fat hibrid
Ultima data, spune Giovanna, a avortat fatul, iar partenerul ei de viata a facut avortonului un soi de autopsie pe care ea a filmat-o, apoi l-au aruncat la gunoi. Jurnalistul si ufologul italian Pablo Ayo comenta ca acest caz, desi contine elemente clasice de rapire OZN, este un pic mai special, deoarece ea a avortat fatul hibrid si chiar spune ca l-a filmat, ceea ce se intampla mai rar. Ayo spunea ca s-a mai intamplat ca unele femei sa dea nastere la ceva aparent non-uman, dar ele l-au aruncat totdeauna dupa ce au descoperit oroarea. Altele au lesinat la vederea lui, iar dupa ce s-au trezit, fatul disparuse.
(Va urma)