dietetik.ro: Asa mult ma bucur ca avem piste de bicicleta cat de cat functionale! Asa mult ma bucur incat ies nu cu bicicleta ci cu trotineta. Ascultati aici, trotineta e noul trend in oras.
E un mod ideal de a face mai multe lucruri in acelasi timp. Te deplasezi spre locul in care trebuie sa ajungi si in acelasi timp arzi calorii. Trebuie sa faceti miscare, oricat de putina ar fi. Si ca sa nu am asteptari absurde si sa va dau sfaturi inutile, am cautat activitati in aer liber pentru cei certati cu sala.
Doamnelor si domnilor, va prezint unicul aparat 2 in 1 care va modeleaza intreg corpul in timp ce il folositi pentru deplasari pe distante medii si mici. Nu mai platesti RATB-ul si iti modelezi silueta. Ce ziceti de asta ? Este oferta unica facuta de trotineta de oras.
In strainatate trotineta e la moda de vreo 5 ani dar ma bucur ca isi face loc si in Romania. Trotineta e un mijloc de transport sic, adaptat nevoilor urbane care va ofera in acelasi timp antrenamentul zilnic de care aveti nevoie, fara a mai fi nevoie sa calcati pe la sala.

Cum mergi cu trotineta

Atentie insa, nu o luati din prima la drum daca nu v-ati mai urcat pe asa ceva in copilarie! Cine e obisnuit cu multi-tasking-ul are sanse sa se acomodeze mai repede cu placa prinsa de cele 2 roti.
Ambele maini trebuie sa fie tinute ferm pe ghidon, piciorul liber asezat precaut langa frana si ochii-n fata. Pentru mai multa siguranta faceti un test prin parc. Doar asa va veti putea felicita, asa cum am facut-o eu in momentul in care executam un flic-flac de mare exceptie peste ghidon.
Acum, cu palmele harjaite la fel ca in copilarie, ma pot mandri cu o prima lectie de mers cu trotineta. Pentru ca se pliaza este exact ceea ce va trebuie. Ardeti calorii, platiti mai putin pe transport si, nu in ultimul rand va simtiti impliniti ca ati terminat inca un drum fara sa va rupeti gatul.