kfetele: Desert de vara, FARA COACERE: Tort ecler cu multa ciocolata!
Tortul ecler cu ciocolata se face fara coacere, din blat de biscuiti, budinca de vanilie si glazura de ciocolata.

Ingrediente

- 2 pachete cu biscuiti graham
- 2 pachete cu budinca de vanilie
- 600 ml de lapte
- 230 g de smantana dulce
- 460 ml de glazura de ciocolata

Mod de preparare

Se asaza un strat de biscuiti graham intr-un vas de aproximativ 20x30 cm.
Intr-un bol mare, se amesteca praful de budinca si laptele. Apoi, se adauga smantana dulce si se amesteca.
Se toarna jumatate din compozitie deasupra biscuitilor graham. Dupa aceea, se mai pune un strat de biscuiti graham si unul din compozitia ramasa.
Se acopera totul cu inca un strat de biscuiti graham si cu un strat de glazura de ciocolata.
Se da la frigider pentru cel putin doua ore inainte de servire.