MAGAZIN : Programul Magnet si perceptia extrasenzoriala (Autor : DAN D. FARCAS)
(Continuare)
Cameron mentionase ca Dr. Robert Sarbacher a spus ca singurul supravietuitor al consultantilor militari care in jurul anului 1950 avusesera acces la informari secrete privind extraterestrii era Dr. Eric Walker, fostul presedinte al Universitatii de Stat din Pennsylvania. Ufologii l-au contactat si au incercat sa-l intrebe ce stie despre un presupus grup MJ-12, format din persoane suspuse, singurele care ar fi avut acces la secretele privind prezenta extraterestra pe Pamant, asa cum este ea cunoscuta de administratia americana. Au intrebat ce este MJ-12? Cati oameni sunt in grup? Cum activeaza acesti oameni? Cine conduce grupul?

Un grup subteran

In mijlocul unuia dintre aceste interviuri, in 1990, Walker a intrerupt brusc conversatia despre echipamente, trupuri recuperate si altele asemenea, intreband:
- Cat de bun iti este cel de al saselea simt? Cat de multe stii despre perceptia extrasenzoriala?, la care cel ce conducea interviul a raspuns : Ei bine, nu cine stie ce, nefiind ceva de interes pentru el. Atunci Walker a spus:
- Daca nu stii despre perceptia extrasenzoriala si cum sa o folosesti, nu vei afla mare lucru despre acest MJ-12, acest grup de conducere superioara a programului OZN. Numai putini stiu despre el.
Apoi, in 1993, a fost acea remarca a lui Ben Rich, fostul sef al SKUNK WORKS, care - fiind intrebat cum sunt propulsate OZN-urile - a raspuns:
- Permiteti-mi sa va pun o intrebare: Cum functioneaza perceptia extrasenzoriala?
La care tipul a raspuns:
- Ei bine, aceasta inseamna ca toate punctele in timp si spatiu sunt interconectate.
Atunci Ben Rich s-a intors si a spus:
- Acesta e modul in care ele functioneaza!.
Cameron a facut si o trimitere la un articol pe care l-a postat pe site-ul sau, intitulat CELE 64 DE MOTIVE PENTRU CARE GUVERNUL A DECIS SA NU-TI SPUNA ADEVARUL. Primul dintre aceste motive este ca subiectul este clasificat. Aceasta este o tehnologie militara; e genul de tehnologie pe care ne-o dorim. Ce bine ar fi daca am putea dezvolta lucruri care sa poata zbura in jur si nimeni sa nu le poate detecta. Daca am putea obtine aceasta tehnologie spirituala, cu care, sa zicem, am putea merge la seful Rusiei si sa-i implantam in cap niste mesaje, la modul care se spune ca se intampla in cazul rapirilor, si sa fim apoi din nou in Washington pentru masa de pranz. Cine are cele mai bune arme castiga. Si castiga decisiv. Apoi progreseaza ideologia lor si toata cultura lor. Deci, aceasta este intr-adevar o prioritate majora pentru orice stat. Un alt aspect este musamalizarea, ca nu cumva altcineva sa fure tehnologia si sa dezvolte acest armament mai repede decat tine.
Dincolo de astea, exista si conexiunea cu fenomenele mentale. Dar aceste idei ale lui Cameron le vom expune, mai pe larg, saptamana viitoare.