Tactic Events va asteapta in miez de iarna alaturi de ei pentru a readuce caldura in suflete si belsugul in camari, din 23 pana in 25 ianuarie, la Targul de iarna Piata Taraneasca si Mester(Esti)!
Tot in locatia cunoscuta, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman se aduna de prin toate colturile tarii targoveti si mesteri, artisti, artizani dar si colectionari la prima editie din acest an a Pietei Taranesti.
Asa cum ii sta bine oricarui targ, vor fi cei mai alesi mesteri populari, dar si tineri creatori cu lucruri fine, pentru conoscatoare. Colectionarii aduc antichitati taranesti si nu numai, in curtea din spate, iar targovetii priceputi va imbie cu bunatati fel de fel: afumaturi si branzeturi, placinte si cofeturi, cozonaci si dulceturi fine, zacusti si muraturi, vinuri si tuici.
Pentru prima data la Piata Taraneasca: sucuri naturale de fructe din comuna Baclauti, jud. Suceava, dulceturi si siropuri de pe dealurile Uilei din judetul Mures.
La fata locului veti putea degusta sarmalute cu mamaliga, vin fiert, bors de peste, ciolan fiert in vin, pastrav la gratar, pastrama si fel de fel de bunatati.
Orarul targului este de la 10.00 la 18.00.
Intrarea este libera.