"Era inteligenta, impunatoare, blanda". Fratele Aureliei Ion face DECLARATII EMOTIONANTE despre sora lui

In drama din Muntii Apuseni a pierit si studenta la Medicina Aurelia Ion, care a lasat in urma o interaga familie impietrita de durere.
La 24 de ore de la tragedia de langa Pasul Ursoaia, de luni dupa-amiaza, cand aeronava pilotata de Adrian Iovan a efectuat o aterizare fortata din cauza unor probleme tehnice, fratele celei de-a doua victime, Aurelia Ion, este impietrit de durere.
In continuare in stare de soc, Victor marturiseste ca nu mai are lacrimi sa planga si incearca sa inteleaga de ce un suflet curat ca al surorii lui a fost luat atat de devreme dintre noi.
"Nu mai am lacrimi sa scot, nu mai am niciun gand bun in minte (...) Am fost socati, nimeni nu avea in minte ca se putea intampla asta (...) Pe langa tristete si suparare, mai e si ura, regretul si multe altele, fata de viata nedreapta, care iti rapeste ce ai mai drag langa tine. Era incantata de zborul la Oradea. Era inteligenta, impunatoare, autoritara, blanda, buna. Nu am de zis nimic de rau de ea", a marturisit Victor la emisiunea "La Maruta".
Sursa: libertatea.ro