Mariustuca.ro / Profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi este internat la Institutul CC Iliescu pentru analize de rutina, dar nu se afla intr-o stare grava (Autoare: Magda Marincovici)
- Sotul meu, Gheorghe Mencinicopschi, este intr-adevar internat la Institutul CC Iliescu Fundeni, sectia cardiologie pentru analize medicale pe care le face periodic si care au fost amanate din luna februarie. Abia l-am zarit intrucat gardienii nu ne-au permis sa-l vedem. Dar am inteles de la domna doctor Rugina ca pana acum analizele au iesit bine. A fost adus ieri seara si, probabil, maine va fi dus la Penitenciar, ne-a declarat doamna Mencinicopschi, aflata in drum spre casa de la Institutul CC Iliescu, impreuna cu fiica. In urma cu cativa ani, profesorului Gheorghe Menciniscopschi i s-au implantat 5 stenturi in Institutul CC Iliescu.
In legatura cu starea generala a reputatului profesor, sotia ne-a spus ca este slabit, ca s-a dedicat scrisului si ca, de fiecare data, cand merg la Penitenciar sa-l viziteze le spune cat de mult isi doreste sa fie din nou impreuna.
Fiica profesorului ne-a mai precizat ca, in curand, la Editura Medicala va aparea un nou volum consacrat carentelor de vitamine, sub semnatura prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi. De asemenea, profesoro; Gheorghe Mencinicopschi are in curs de elaborare o lucrare de specialitate dedicata bolilor informationale.