Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii "Acces Direct" a marturisit, intr-un interviu, ca a avut probleme de sanatate din pricina unui gest...banal: a vrut sa slabeasca.
Vedeta a explicat, pentru Agentia de Presa Mondena, ca a incercat sa piarda cat mai repede din greutate trisand, adică apeland la ajutorul unor pastile de slabit. Simona Gherghe spune ca a avut probleme cardiace si ca si-a dat organismul peste cap.
"Vara trecuta m-am intors din vacanta cu 52 de kilograme. Si atunci am cautat sa slabesc. Nu vreau sa mă judece lumea si cred ca mama se va supara, dar o spun. Am luat pastile de slabit. Am slabit sapte kilograme in timp foarte scurt, dar mi-am dat organismul peste cap!
A fost o furtuna in corpul meu. Mi-era rau, aveam probleme cu inima. Nu recomand nimanui! Pe ambalaj scria că sunt pastile pe baza de plante. Dar ce mi s-a intamplat mie nu doresc nimanui.
Am avut cam doua luni in care mi-a fost foarte rau, am tinut emisia cu greutate, cu probleme. E o lectie din care am invatat! Repet, nu recomand pastilele nimanui! Sunt minciuni!", a declarat Simona.