"In perioada 12-14 noiembrie RPG Security a participat la Conferinta Nationala de Farmacie Editia 2015 de la Crystal Palace Ballrooms din Bucuresti, in calitate de partener, targetul pentru aceasta nisa medicala fiind format, in principal din farmacistii si dirigintii de farmacie si medici, la nivel national. La acest eveniment medical national s-au inscris si au participat peste 850 de medici si farmacisti.
Pe toata durata celor 3 zile de eveniment au fost prezentate cele mai importante tehnologii si inovatii in sistemul de paza si protectie, iar, RPG Security a acordat tuturor celor prezenti la eveniment oferte personalizate la toate serviciile de paza si protectie pentru farmacii, cabinete medicale, cladiri de birouri, locuinte etc (sub forma unor vouchere nominale).
Scopul participarii RPG Security la acest eveniment medical national, deriva, in principal, din responsabilizarea si sensibilizarea oamenilor in ceea ce priveste implicarea in situatii de urgenta si oferirea de sprijin consolidat, dar si cunoasterea serviciilor de paza si protectie ale RPG Security.
RPG Security: de 18 ani generam incredere!
Mai multe informatii despre serviciile noastre veti gasi pe web-site oficial: www.rpg.ro."