www.replicavedetelor.ro informeaza: Cat de siguri sunteti ca apa pe care o beti este 100% pura si are efecte pozitive asupra epidermei, dar si al intregului organism?! Brandul QLARIVIA a fost lansat pe piata in anul 2008 si este o noutate absoluta pe plan mondial. Este vorba despre o apa potabila purificata, cu un continut de deuteriu de 25±5 parti per million (ppm), de aproximativ 6 ori mai mic decat concentratia de 150 ppm din apele obisnuite. Apa Qlarivia este imaculata, pura, asemenea apei care exista pe Pamant cu zeci de mii de ani in urma!

Romania aduce apa in desert!
Cine a fost in spatele acestui proiect?

Dr. Vanessa Youness, la doar 28 de ani se poate lauda cu multe realizari, se stie despre ea ca este: tanara absolventa a facultatii de medicina, rezident in chirurgie reconstructiva-post traumatica si este motorul unui imperiu financiar pe care singura il conduce cu succes. Am fost surprinsi sa aflam din surse sigure ca acest produs, 100% romanesc, a fost exportat exclusiv de ea in editia limitata Qlarivia "Royal limited edition" la marile case regale ale tarilor Arabe: Qatar, Arabia Saudita, Kuweit, Emiratele Arabe. Romania prin dr. Vanessa Youness a exportat un produs 100% romanesc pe care l-a imbuteliat in sticle aurii stilizate, in editie limitata, avand coroana regala.
Cu siguranta acesta este doar unul dintre proiectele sale de succes pe care le conduce si care au propulsat-o in grupul exclusivist al celor mai bogati tineri din Romania. Am incercat sa o cautam pe platformele sociale din mediul virtual, dar nu a fost de gasit, dorind probabil sa pastreze o discretie aparte. Jos palaria pentru romanii care ne fac cinste si de la care putem invata ceva.
Produsul de succes despre care scriam mai sus se numeste Qlarivia si este o apa de calitate pura, imaculata, reinventata prin stiinta. Un produs 100% romanesc cu care ne mandrim!
Sursa: link: http://www.replicavedetelor.ro/afaceri-de-succes/romania-aduce-apa-in-desert