Circulatia pe sub si pe langa pasajul suprateran din centrul Craiovei va fi reluata pe 4 iunie, chiar daca lucrarile nu sunt definitivate in aceste zone. Primaria Craiova a solicitat insa constructorului sa redeschida circulatia prin Valea Vlaicii, pentru a putea sa inchida strada paralela, A.I. Cuza, in vederea instalarii scenei pentru Romanian Muzic Awards 2012.
Reprezentantii constructorului SCT Bucuresti anuntasera deja ca vor permite, pe 28 mai, reluarea circulatiei pe la kilometrul 0 al Craiovei, dar numai pe relatia strada Principatele Unite - strada Unirii, si ca abia pe 10 iunie va fi reluata integral circulatia pe bretelele de langa pasaj si prin giratoriul de sub pasaj. Totusi, la solicitarea primariei, ei vor permite circulatia pe sub si pe langa pasaj cu o saptamana mai devreme, adica de pe 4 iunie, chiar daca nu vor fi asternute pana atunci toate straturile de asfalt pe carosabil.
"Ca sa se poata inchide strada A.I. Cuza, am fost de acord sa redam in circulatie bretelele laterale ale pasajului, chiar daca mai trebuie dat inca un strat de asfalt. Asadar, in perioada 4-11 iunie se va putea circula pe sub si pe langa pasaj, urmand ca dupa 11 iunie sa inchidem partial circulatia pentru a putea termina de asfaltat acolo unde nu putem sa facem asta pana la data mentionata", a precizat Mihaita Iscru, inginer-sef la Agentia Craiova a SCT Bucuresti, sef de santier pe partea de drumuri din jurul pasajului suprateran.