divahair.ro: Pufuletii ingrasa? Afla adevarul!
Detectiv pe urmele inamicilor care ti-ar putea sabota dieta? Atunci cu siguranta nu au scapat multe alimente de analiza ta nutritionala. Daca esti interesata sa afli daca pufuletii ingrasa, citeste acest articol si afla daca silueta ta este in pericol sau nu atunci cand consumi acest aliment.
Gustarile sunt esentiale pentru o dieta echilibrata, avand in vedere ca iti potolesc senzatia de foame si te impiedica sa consumi portii mari la mesele principale. Insa trebuie sa fii atenta la gustarile pentru care optezi. Spre exemplu, clasicii pufuleti par o optiune simpla, ieftina si satioasa, dar lucrurile nu sunt chiar asa, in special daca ii consumi in cantitati mari. Teoretic, ar trebui sa contina doar 3 ingrediente-cheie: malai grisat, sare si ulei. Insa specialistii spun ca multe firme folosesc si un colorant artificial azoic galben tartrazina care poate provoca alergii, eczeme, tulburari de vedere si chiar probleme de respiratie.
Revenind la principala grija, si anume daca pufuletii ingrasa, trebuie mentionat faptul ca o suta de grame are peste 400 de calorii, insa depinde si pentru ce firma optezi. Si nu numai ca sunt bogati in calorii si grasimi, dar au si multa sare. Nu uita ca acest ingredient nu este deloc prietenos cu silueta si sanatatea ta, avand in vedere ca favorizeaza retinerea apei in organism. Desi pufuletii nu sunt atat de periculosi pentru sanatatea si dieta ta precum alte gustari, nu este indicat sa urmezi o dieta bazata pe ei pentru ca organismul va fi lipsit de vitamine si de minerale. Asadar, consuma-i atunci cand ai pofta, insa nu in cantitati mari si efectueaza multa miscare fizica.
In concluzie, pufuletii ingrasa daca ii incluzi des in meniul tau si in cantitati mari, iar capitolului exercitii fizice nu ii acorzi prea multa atentie - singurul capabil sa arda un numar de calorii mare intr-un mod sanatos.