Lume, lume!
Umbla vorba prin targ ca miercuri, 11 mai, se da startul celui mai important proiect de responsabilitate sociala din Romania, dedicat restaurarii comunitatilor rurale si urbane - Culorile Romaniei, ajuns la cea de-a doua editie.
Drept urmare, noi, Zaga Brand (organizatorii) alaturi de Policolor (initiatorul campaniei) - va invitam sa ne fiti alaturi la conferinta de presa care va avea loc in aceasta miercuri, incepand cu ora 11.00, la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti (sala Victor Ion Popa) si sa sarbatorim cum se cuvine momentul, presarat cu invitati speciali si surprize de tot felul.
Evenimentul va reuni primarii din Constanta, Tismana, Ramnicu Sarat, Manzalesti, Corbii Mari si Luncavita, artisti plastici, folcloristi, mestesugari, reprezentanti ai mediului academic, ai societatii civile si mediului de afaceri.
In 2016, proiectul Culorile Romaniei isi propune sa ofere materialele necesare renovarii a 51 de locuinte, sa continue sprijinirea comunitatilor locale prin restaurarea punctelor de interes cultural si nu in ultimul rand sa transforme 4 vapoare emblematice ale Constantei, dar si o locomotiva CFR, in adevarate exponate de arta urbana.
Pentru mai multe informatii privind campania Culorile Romaniei”, puteti accesa pagina: culorileromaniei.ro