Cotidianul preia o informatie din Jurnalul.ro si titreaza: In perspectiva Campionatului European de Fotbal din 2020, Sorin Oprescu pregateste o surpriza
Sorin Oprescu a dezvaluit cum vrea sa rezolve o eventuala anulare a organizarii turneului in Bucuresti din cauza lipsei unei linii de metrou care sa lege aeroportul Otopeni de Stadionul National Arena.
- Vreau sa fac un tren suspendat care sa duca cat mai aproape de Otopeni. Un tren urban, direct. O sa caraie probabil 2-3 ca trece prea aproape de geamul lor. M-a cuprins ideea cand am vazut ca e posibil, a declarat Primarul Capitalei.
Edilul Capitalei spune ca trenul va circula intre Aeroportul Otopeni si statia de metrou Pantelimon, aflata in acest moment in lucru.
Un alt proiect al Primariei Capitalei este o noua Sala Polivalenta care ar urma sa fie gata pana in 2017, cand are Campionatul European de Gimnastica de la Bucuresti.
Oprescu spune ca mai are, de asemenea, pe agenda de lucru o autostrada suspendata, care capata contur in aceasta vara, si ca pasajul de la Casa Presei va fi gata la sfarsitul lunii aprilie.
Sorin Oprescu spune ca are energie pentru o noua candidatura:
- Vrea lumea sa construiesc in continuare, considera ca ceea ce s-a intamplat de fond si forma in Bucuresti e in regula, da. Daca nu, de ce sa ma duc asa sa dau cu capul in zid? Nu mai sunt la 21 de ani sa am plan de cariera, a spus edilul Capitalei, potrivit sursei citate.