RTV.NET: PROGNOZA METEO pe trei luni. Iarna ramane ATIPICA pana la final. Cum va fi vremea la primavara
PROGNOZA METEO. Meteorologii au facut publica prognoza meteo pentru intervalul ianuarie-martie 2016. Iarna va ramane atipica pana la final, cu temperaturi neobisnuit de ridicate in unele zone.

PROGNOZA METEO IANUARIE
Temperatura aerului va avea in general valori apropiate de mediile climatologice in centrul, nordul si local in vestul tarii. In restul teritoriului, temperaturile vor fi peste mediile climatologice multianuale.Precipitatiile vor fi in cantitati in general apropiate de mediile normale in estul, sud-estul si sudul tarii, iar in restul regiunilor vor avea o tendinta de excedent.

PROGNOZA METEO FEBRUARIE
Si in ultima luna de iarna calendaristica va fi mai cald decat ar trebui in sud-estul si sudul tarii si local in vest si est. In restul teritoriului, temperaturile se vor incadra in mediile normale pentru luna februarie.In schimb, in februarie vom avea precipitatii mai abundente decat de obicei, cu excetia estului, sud-estului si, local, a sudului tarii.

PROGNOZA METEO MARTIE
Temperaturile medii se vor situa peste limitele normale in sudul, sud-estul si local in festul tarii, in rest fiind in limite obisnuite. Precipitatiile vor fi peste limitele normale in cea mai mare parte a tarii.