AMPRESS INFORMEAZA: Prognoza meteo pentru DECEMBRIE, IANUARIE, FEBRUARIE. Iata cum va fi vremea de Sarbatori. Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza pentru cele trei luni de iarna.

DECEMBRIE 2016

Temperatura aerului va avea valori medii lunare apropiate de norma in cea mai mare parte a tarii, posibil mai ridicate, local, in sud si sud-est. Precipitatiile lunare vor fi in general peste normele climatologice, exceptand local vestul, nord-vestul si sudul tarii, unde acestea vor fi apropiate de medii.

IANUARIE 2017

Temperaturile medii lunare ale aerului vor fi apropiate de normalul perioadei in sudul, sud-estul si local vestul teritoriului, iar in rest se vor putea situa sub media climatologica. Cantitatile totale de precipitatii vor fi apropiate de norme local in est si sud-est si se vor situa, in general, peste media climatologic a in restul tarii.

FEBRUARIE 2017

Valorile medii lunare ale temperaturii aerului vor fi apropiate de norma in cea mai mare parte a tarii. Cantitatile totale de precipitatii vor avea o tendinta spre excedent in vestul si centrul tarii, iar in celelalte regiuni vor fi apropiate de normele climatologice.