Berbec (21 martie - 20 aprilie): Este deschizatorul zodiilor. Primeste indicatia sa se relaxeze, sa se detaseze. Vestile proaste pe care le primeste sunt niste alarme false.

Taur (21 aprilie - 20 mai): Taurul primeste o atentionare serioasa pe tot ce inseamna consolidarea pozitiei la locul de munca, familie, societate. Sa iasa din barlog, sa se intereseze de propria persoana si va reusi sa se descurce pe toate planurile.

Gemeni (21 mai - 21 iunie): Au o saptamana de favoruri, primesc de toate. Posibil sa primeasca un cadou.

Rac (22 iunie - 22 iulie): Racul are o saptamana in care apar adevaruri importante, care pot sa le schimbe viata. Incercati sa va linistiti, sunt lucruri care pot veni cu importanta benefica.

Leu (23 iulie - 22 august: Se muta intr-o casa noua. Sunt posibile schimbari in zona matrimoniala. Puteti primi o oferta de un loc mai bun de munca. Incercati sa o onorati.

Fecioara (23 august - 22 septembrie): Fecioarele sunt pregatite sa inceapa o viata noua. Au posibilitatea sa isi revigoreze fortele din toate planurile.

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie): Balantele sa ramana acasa in asteptarea unei schimbari importante, curand. Orice schimbare e benefica in viata.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Sa fie pregatit pentru o suita de schimbari majore si in planul financiar.

Sagetator (22 noiembrie - 20 decembrie): Au o saptamama de taifunuri, de dispute, intrigi carora daca le dau curs, vor pierde. E o furtuna in paharul cu apa.

Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie): Au o mica disputa si ei. Au o mica batalie, dar tot ei o vor castiga. Bataliile vor fi la serviciu, dar si in familie sau in randul prietenilor

Varsator (20 ianuarie - 18 februarie): Varstorul are gasirea rezolvarilor la toate problemele. Discutand cu cei apropiati vor gasi rezolvarea. Vor iesi din blocaj mentak doar cu dialog.

Pesti (19 februarie - 20 martie): Au posibilitatea sa explodeze, dar sa nu o faca. Sunt pe o pojghita de gheata subtire. Sa nu actioneze impulsiv, pe sentimente .

Sursa: huff.ro