BERBEC - Nu trebuie frustrat. Are o saptamana ceva mai tensionata. Apar dispute si batalii serioase. Totul se poate rezolva daca nu explodeaza cand nu trebuie.

TAUR - Taurul intra intr-o saptamana de nebuloase. E pe influenta fortei divine si rezolvarile le va gasi cu ajutorul Ziditorului.

GEMENI - Geamanul va reusi, in sfarsit, sa gaseasca rezolvarea tuturor problemelor discutand cu familia.

RAC - E sfatuit sa abordeze total diferit problemele pe care le are. Nu trebuie sa se lase ofensat.

LEU - Va avea parte de un salt rapid, calitativ, in existenta sa. Intra in perioada sarbatorilor de iarna cu o energie fantastica.

FECIOARA - Va avea o saptamana de calatorii, de schimb de experienta, de plimbari. Isi va lua o saptamana de respiro inaintea sarbatorilor.

BALANTA - Are o saptamana mai tumultuoasa. Se pregateste un uragan, va fi mai vocalist. Daca nu se ambaleaza, toate se rezolva.

SCORPION - Are parte de multe atentionari. Trebuie sa fie atent ce spune, ce face si mai ales cum actioneaza. Este pe o partie de gheata foarte subtire.

SAGETATOR - Vin recompensele asupra Sagetatorului. Primeste prime, gratificatii, bonusuri. Intra in gratiile fortei divine.

CAPRICORN - A avut niste saptamani mai extenuante, iar acum e atentionat sa se revigoreze in plenitudinea fortelor de orice natura. Ii sunt sortite lucruri placute.

VARSATOR - Inca nu si-a aflat toate lucrurile acelea, toate secretele. Este un cercetator inversunat si va afla un adevar care ii va marca sau chiar schimba viata.

PESTI - Pestisorul, care a avut suisuri si coborasuri, trebuie sa fie pregatit pentru o suita de schimbari majore intr-un viitor apropiat. Schimbarea poate veni pana la sfarsitul anului.

(Sursa: huff.ro)