Berbec (21 martie - 20 aprilie): Berbecii sunt sfatuiti sa dea la o parte toate grijile, toate fricile, tot ce este legat de trecut.

Taur (21 aprilie - 20 mai): Taurul intra pe protectie divina orice ar face. Forta divina il va ajuta in tot ce va face.

Gemeni (21 mai - 21 iunie): Gemenii dau lovitura. Primesc absolut ce vor si chiar si ce nu vor. Insa nu este un lucru rau.

Rac (22 iunie - 22 iulie): Racul va gasi rezolvarea unor probleme, angajand o discutie serioasa, detasata cu membrii familiei.

Leu (23 iulie - 22 august): Leul ar putea avea mici dispute, mici batalii, dar nu inseamna ca este un perdant. Va reusi daca isi va pastra calmul.

Fecioara (23 august - 22 septembrie): Fecioara intra in gratiile celor dragi si va primi tot felul de gratificatii, bani, cadouri.

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie): Balantele sunt sfatuite sa nu forteze mana norocului, sa mearga liber, in cursul apei. Trebuie sa astepte pentru ca vor avea parte de surprize placute.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Scorpionul primeste vesti bune, bani, un cadu surpriza la care nu se astepta.

Sagetator (22 noiembrie - 20 decembrie): Sagetatorul este sfatuit sa schimbe tactica, modalitatea in care a actionat pana acum.

Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie): Capricornul este sfatuit sa ramana in asteptarea unor schimbari foarte importante saptamana viiitoare.

Varsator (20 ianuarie - 18 februarie): Varsatorii vor intra cu o suita de schimbari majore in viitor. Acestea ii vor bucura si le vor aduce lucruri bune.

Pesti (19 februarie - 20 martie): Pestii au nevoie de iubirea divina si pamanteasca. Cei necasatoriti pot avea parte de o iubire pasionala. Cei casatoriti vor avea parte de o reinventare a dragostei.

Sursa: huff.ro