Berbec.Pentru ca am picat pe 1 aprilie si este inceput de saptamana conotatiile vor merge cu dublu efect, adica si pentru luna intreaga. Berbecii sunt rugati sa fie mai rabdatori, sa astepte si sa nu forteze mana norocului.

Taur. Taurii au si o saptamana, dar si o luna cu multe schimbari. Mare atentie!

Gemeni. Pentru Gemeni exista variante sa-si caute de lucru, au nevoie de o munca mai eficienta, dar si sa-si caute o casa noua.

Rac.Racii au o luna in care vor primi foarte multe vesti bune si o saptamanaa in care primesc multe cadouri atat din partea colegilor si a partenerului de viata.

Leu.Leii au cerut protectie, ca sa nu fie prinsi pe picior gresit. Toata luna intra pe incidenta protectiei divine.

Fecioara. Fecioarele au o luna de incercari. Nativii trebuie sa aiba multa forta, tarie sa treaca peste aceasta luna putin mai grea.

Balanta.Li se spune tutuor Balantelor, si barbatilor si doamnelor, ca au dat lovitura. Au castigat pe toate planurile. Toate Balantele sunt pe cai mari.

Scorpion. Doritorii de nestiut, toate gandurile lor de neliniste, cu ajutorul Divinitatii, vor gasi rezolvare. Divinitatea va fi alaturi de ei.

Sagetator. Sagetatorii sunt la o rascruce, vor avea un marcaj puternic, vor afla un adevar extraordinar de important, care le poate marca viata. O parte din ei care au primit lucruri bune vor avea parte de vesti bune.

Capricorn. Capricornii au o luna in care sunt propusi pe subiect sa-si gaseasca rezolvarea tuturor intrebarilor. O luna mai grea, cu provocari pe tot ce inseamna sistem psihic, nervos.

Varsator. Varsatorii sunt sfatuiti sa fie foarte atenti, ca actiunile si vorbele pot sa produca lucruri neplacute. Mare atentie la cum actioneaza.

Pesti. Sunt sfatuiti sa schimbe optica, daca au fost rai sa fie mai buni. Este valabil si pentru aceasta saptamana si pentru luna intreaga. Luna 4 este cu o incarcatura mai grea. 4 e o cifra profunda si serioasa.

Sursa: huff.ro