BERBEC - Trebuie sa fie atent cum se adapteaza problemelor, cum se interesecteaza. Trebuie sa se adapteze foarte rapid. Trebuie sa aiba rabdare si sa nu forteze mana norocului.

TAUR - Va primi vesti bune. E o perioada linistita din toate punctele de vedere. Va primi foarte multi bani. Va face schimbari ori prin casa, ori la serviciu.

GEMENI - Geamanul va avea o perioada plina de incercari. Trebuie sa invete sa se detaseze de tot ce ii face rau. Numai de el depinde cum se vor finaliza anumite lucruri. Ca sa ii fie bine, trebuie sa isi consolideze pozitia, in tot: in familie, la munca, in relatie.

RAC - Da dragostea peste el. Il apuca nebunia, va simti fiorii iubirii. Va gasi un partener cu care poate obtine lucruri importante.

LEU - Va fi mai misterios, usor controversat. Se va apleca mai mult spre tot ce inseamna divinitate.

FECIOARA - Chiar daca a scapat de belea, abia de acum incepe necazul pentru cea care nu a actionat la timp. Are o sansa extraordinara pana la sfarsitul anului si e bine sa lase pesimismul deoparte.

BALANTA - O suita de schimbari majore intr-un viitor apropiat se anunta pentru acest nativ.

SCORPION - Trebuie sa se relaxeze, sa uite de frici, spaime. Trebuie sa renunte la tensiune.

SAGETATOR - Va avea o perioada de socializare, mesaje, scrisorele, telefoane. Trebuie sa invete sa perceapa aceste mesaje. Poate fi castigatorul saptamanii.

CAPRICORN - Va fi o perioada in care va avea foarte multe drumuri de facut. Vor fi multe deplasari cu reusite. Cunoaste chipuri noi, oameni care il pot ajuta.

VARSATOR - Teribilismele nu dispar. Va primi o atentionare, mai ales daca isi doreste sa iasa in evidenta cu orice pret.

PESTI - Va fi extraordinar de fericit. Toata lumea se va gandi la el. Va primi oferte, bani, cadouri. Va avea o serie de certitudini si se va face respectat pe tot parcursul perioadei.

Sursa: huff.ro