BERBEC: Sunt sfatuiti sa se relaxeze, sa nu-si mai faca griji pentru niste probleme de sanatate pe care le-ar avea ceilalti membri ai familie.

TAUR: Nativii in zodia Taur au o saptamana in care vor pune pe cineva in coarne. Nu poate nimeni sa intre in voie. Insa, chiar daca sunteti provocati incercati sa va temperati.

GEMENI: Gemenii au o saptamana in care reusesc sa mobilizeze toate fortele sa produca un uragan in jurul lor. Este luna care aduce discutii, discordie. Daca veti reusi sa va temperati dupa discutia furtunoasa, totul se va rezolva foarte bine.

RAC: Racii sunt in atentionare de cateva saptamani ca pot afla un adevar fantastic. Acest adevar poate veni cu o conotatie importanta si in viata si acasa.

LEU: Daca au fost un pic incercati, in aceasta saptamana sunt pe cai mari. Toate merg bine. Au tras cea mai buna carte.

FECIOARA: Au avut multe oportunitati si tind acum sa rezolve totul in graba, pe repede inainte. Nu va grabiti! Nu fortati mana norocului!

BALANTA: Balantele au o saptamana in care trebuie sa lupte cu ei. Li se cere sa-si consolideze toate fortele, pentru ca astfel sa-si consolideze pozitia in familie si la serviciu.

SCORPION: Sunt in permanenta cu bagajele facute, calatoresc. Saptamana viitoare veti avea niste iesiri importante.

SAGETATOR: In sfarsit au ajuns la fundul sacului si sunt pregatiti sa inceapa o viata noua. Tot ce a fost vechi sa lase in urma.

CAPRICORN: Trebuie sa aiba o saptamana in care sa-si demonstreze forta, puterea si taria. O saptamana putin mai tensionata.

VARSATOR: Sa ramana pe pozitii in asteptarea unor vesti. Are de primit mesaje, telefoane, mailuri. Sa fiti pregatiti!

PESTI: Pestii care s-au tot plimbat prin alte acvarii pot gasi raspunsurile tuturor problemelor pe care le-au cautat. Numai cautand o discutie clara cu ceilalti membri ai familie vor gasi solutia.