BERBEC
Este cazul sa abordeze altfel toate problemele care il intereseaza. Trebuie sa schimbe complet tactica pentru a reusi de acum incolo. Va trebuie sa se gandeasca la strategii noi.

TAUR
Este plin de dragoste si primeste toate lucrurile bune la care nu s-a asteptat pana acum. Trebuie sa fie pregatit sa primeasca schimbarile.

GEMENI
Sunt provocari mari si, din aceasta cauza, trebuie sa se relaxeze si sa nu mai fuga de acasa invocand diferite motive. Minciunile pe care le folosesc nu sunt bune.

RAC
Va avea o saptamana mai tumultuoasa cu tot felul de incercari, cu risipa de forta. Vor fi dispute â€" principiale si mai putin principiale.

LEU
Trebuie sa isi mobilizeze fortele. Trebuie sa se adune. Are suficienta forta, tarie si putere. Trebuie sa dea dovada de curaj, sa fie puternic, sa reziste.
Fecioara intra iar in gratiile celor din jur. Primeste cadouri foarte frumoase si poate fi ceruta in casatorie. Va avea parte de o serie de surprize si pe plan financiar.

BALANTA
Sa nu forteze mana norocului. Suprizele placute apar cand stii sa astepti. Daca Balanta invata sa aiba rabdare, poate da lovitura in orice domeniu doreste.

SCORPION
Va incepe o viata noua, un fel de revigorare, in toate planurile, si fizic si psihic. Trebuie sa se pregateasca pentru un nou inceput in viata sa.

SAGETATOR
Trebuie sa se pregateasca pentru o suita de schimbari majore. Unele dintre ele vin la inceputul saptamanii, celelalte mai au de asteptat, insa asteptarea merita.

CAPRICORN
Desi a fost destul de sicanat in ultima perioada, in saptamana aceasta primeste vesti bune si chiar o suma de bani importanta.

VARSATOR
Este amenintat ca inca nu s-a decis daca vrea sa schimbe locul de munca sau locuinta. Trebuie sa se decida urgent. Trebuie sa faca aceasta alegere inainte sa se incheie saptamana.

PESTI
Sta intr-o zona fantastica. Este guvernat de simbolurile dragostei. Va cunoaste o relatie noua, pasionala. Pestele care s-a certat cu partenerul de viata se va impaca.
Surse: huff.ro si teotrandafir.com