Berbec
Are o saptamana in care este protejat si in care tot ceea ce va face ii va reusi, indiferent de rautatile gratuite ale celor din jur.

Taur
Va fi o saptamana de alergatura, de plimbari si de calatorii. Asadar, doamnele si domnii din zodia Taurullui sa isi faca bagajele si sa fie pregatiti.

Gemeni
Vesti bune pentru nativii acestei zodii. Gemenii vor primi un cadou-surpriza, dar si o suma de bani importanta. De asemenea, ei vor avea beneficii de la alte persoane.

Rac
Curand, Racii vor afla un adevar foarte important si care le va marca viata din primul moment in care vor intra in contact cu el.

Leu
Leul vrea sa ii goneasca pe cei mici de acasa. In aceasta saptamana, nativii acestei zodii vor avea posibilitatea de a-si schimba locul de munca sau chiar casa.

Fecioara
Sub protectie divina. Asa vor fi Fecioarele in aceasta saptamana. Le intra tot Fecioarelor si trebuie sa aiba curaj, pentru ca Dumnezeu este impreuna cu ele.

Balanta
Balantele sa fie pregatite. Va fi o saptamana cu multe telefoane. Sa fie pregatite pentru ca multi oameni vor avea nevoie de sfaturile lor.

Scorpion
Scorpionii trebuie sa invete sa aiba rabdare si sa nu forteze mana norocului. Surprizele sunt placute pentru ei, dar numai daca vor sti sa le astepte.

Sagetator
Sunt sfatuiti sa stabileasca care sunt toate valorile familiare si sociale, mai ales la serviciu. Daca nu fac, Sagetatorii vor avea probleme, dar daca se ocupa de ele, vor fi foarte satisfacuti.

Capricorn
Capricornii sunt pregatiti sa inceapa o viata noua. Pentru ei va urma un soi de revigorare in planul fizic si in cel psihic.

Varsator
Sunt avertizati ca sunt pe o pojghita de gheata. Varsatorii trebuie sa aiba grija cum actioneaza, pentru ca au primit cam mult si cred ca daca forteaza, vor castiga.

Pesti
Pestii trebuie sa schimbe tactica. Daca au fost buni, trebuie sa devina mai rai si invers. Mai intai insa, ei trebuie sa isi asculte intuitia.

Sursa: teotrandafir.com