Doi soti din Timisoara au plecat in vacanta din Muntenegru dupa ce au primit-o cadou de la copiii lor. Era pentru prima oara cand cei doi pensionari de 68 de ani plecau fara masina personala. Au nimerit, insa, in "autocarul mortii". De la aflarea vestii, familia si vecinii nu isi revin din soc.
Ioan si Doina Ardelean locuiau de mai bine de 30 de ani untr-un bloc din centrul orasului. Ambii au fost ingineri constructori. Bărbatul lucrase si ca profesor universitar la Facultatea de Constructii. Vecinii spun ca cei doi erau gospodari. Femeia isi asumase si rolul de administrator al blocului.
"A fost o familie minunata, care, ce va zic... Au doi copii, care sunt foarte bine realizati", spune o vecina.
Sotilor Ardelean le placea mult sa calatoreasca. Cum nu isi permiteau, cei doi baieti ai lor le faceau anual cadou cate o excursie in tara sau in strainatate. De fiecare data, plecau cu masina lor. Acum insa au mers cu autocarul.
"In special baiatul care este in Bucuresti le oferea excursii peste tot. La noi in tara au vazut tot si acum le-a oferit excursia asta...", povesteste o vecina.
Fiii sotilor Ardelean au sperat pana in ultima clipa ca parintii lor nu sunt decedati. Sperantele s-au spulberat cand a aparut lista cu numele ranitilor, unde Ioan si Doina Ardelean nu se regaseau. Acum, familia se pregateste de inmormantare.