unica.ro : 9 semne secrete ca iubitul tau e psihopat
Ai cunoscut un tip nou, simpatic, dar unele trasaturi de personalitate ale lui te pun pe ganduri? Te vezi cu un barbat despre care nu stii mare lucru, mai ales cand vine vorba de trecutul lui? Iata semne secrete ca iubitul tau e psihopat, astfel incat sa nu afli prea tarziu ce-i plasmuieste mintea.

1. Este instabil din punct de vedere financiar
Fie ca este un vesnic somer, fie ca a schimbat peste 20 de locuri de munca la varsta de 30 de ani, sau ca "este momentan in cautare de loc de munca mai serios", are cinci credite, sau fuge de executori, instabilitatea financiara este un semnal de alarma. Daca este instabil psihic, un barbat are probleme cu autoritatea si nu suporta sa aiba sefi, nu vine la program, sau nu se poate abtine sa nu fure din firma.

2. Vrea ca relatia sa avanseze prea repede
Psihoterapeutii si psihologii deopotriva sustin ca este indicat sa fugi de orice tip care iti propune sa va casatoriti dupa o perioada foarte scurta impreuna, care forteaza relatia sa avanseze extrem de rapid si care se supara pe tine si spune ca nu-l iubesti daca nu faci ca el.

3. Spune povesti fantasmagorice si iti cere bani
Daca ai cunoscut un barbat care iti spune ca va da lovitura cu o investitie minora, dar ca are nevoie de capital (daca tu ai putea sa-l imprumuti, ar fi cel mai fericit), fugi in directia opusa. Barbatii care povestesc mereu despre afaceri nemaivazute, ponturi primite de la "surse sigure din bursa", sau idei de antreprenoriat ciudate, sunt, de cele mai mutle ori, neseriosi, daca nu chiar excroci.

4. Se simte buricul pamantului
Daca tipul cu care iesi arunca gunoaie pe strada "pentru ca de aia platim taxe la stat pentru curatenia stradala", nu lasa niciodata bacsis nicaieri si rade de oamenii cu probleme, in loc sa-i compatimeasca sau ajute, s-ar putea sa nu aiba toate tiglele pe casa. Psihopatii au tendinta sa se simta buricul pamantului si sa se astepte ca toata lumea sa le fie la picioare.

5. Se poarta urat cu strainii si cei mai slabi decat el
Fii foarte atenta cum se poarta cu animalele, insectele, copiii mici si oamenii cu handicap. Psihopatii nu sunt capabili de empatie si simt uneori nevoia sa-si verse frustrarile si violenta asupra celor mai slabi ca ei. Daca vezi ca loveste animalele de pe strada, tipa exagerat, injurand la copiii care se joaca si-i blocheaza parcarea, sau se vaita ca un batran nevoias "nu mai moare odata", s-ar putea sa fie un tip periculos.

6. Este exagerat de sarmant
Poate ca tipul nou cu care te vezi nu este deloc o bruta cu cateii maidanezi si batranii cu handicap, ci dimpotriva. Un tip incapabil de sentimente reale se poate preface foarte bine, iar psihopatii invata foarte repede sa imite sentimentele celor din jur si sa cucereasca victime. Daca sarmul lui este extrem de puternic si iti sterge lacrimile in statia de metrou, se ofera sa te insoteasca acasa, sau, mai rau, se ofera sa te duca la el acasa sa te calmezi, eeste clar ca trebuie sa multumesti politicos si sa suni niste prieteni.

7. Este convins ca regulile societatii nu i se aplica si lui
Un barbat care spune des ca "lumea este un loc rau, scapa cine poate", sau ca "daca nu sunt prins, nu are cum sa fie rau" este periculos. Psihopatii au mereu impresia ca lumea are ceva cu ei si ca regulile societatii in care traim se aplica doar in cazul celorlalti.

8. Sexul este pentru el o realizare bifata pe lista
Indiferent daca este sau nu bun la pat, un psihopat o sa dea mereu senzatia ca sexul este un obiectiv de bifat pe lista. Daca se comporta ca si cum tocmai a avansat la noul nivel atunci cand faceti dragoste, poate ca pentru el, amorul nu inseamna deloc apropiere si intimitate.

9. El are intotdeauna dreptate
Daca iubitul tau reactioneaza foarte urat cand este prins cu minciuna, minte jalnic atunci cand face o gresala cat de mica, sau se enerveaza foarte tare atunci cand il contrazici, s-ar putea sa aiba probleme grave. Un psihopat nu o sa recunoasca niciodata ca a gresit si orice eroare proprie il scoate din minti, pentru ca se considera perfect si superior tie.