In ultimele 24 de ore, politistii Capitalei au identificat si cercetat 27 de suspecti de comiterea unor infractiuni. Dintre acestia, 15 au comis fapte pe linie judiciara, 1 pe linie economica, 4 pe linie de ordine si siguranta publica, iar 7 la regimul circulatiei.
Din cei 27 suspecti identificati, 5 au fost prinsi in flagrant si o persoana este cercetata in stare de retinere. Exemplificam:
Infractiuni flagrante:
La data de 04 ianuarie 2011, in jurul orei 00:15, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 5 Politie, au oprit pe str. Linistei, sector 1, un autoturism marca Ford.
In urma verificarilor efectuate a rezultat faptul ca, I. Alexandru de 22 de ani, din Bucuresti, ce se afla la volan, nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie, iar autoturismul pe care-l conducea avea numerele provizorii de inmatriculare expirate.
Cercetarile sunt continuate de lucratorii Sectiei 5 Politie, sub aspectul savarsirii infracriunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fara a poseda permis de conducere si conducerea unui autoturism neinmatriculat, cu I. Alexandru in stare de libertate.