libertateapentrufemei.ro informeaza: Cum se impaca Balanta cu celelalte zodii (de Medeea - astrolog). Balanta se intelege de minune cu Varsatorii, dar si cu Gemenii. Pentru ea, acestia ar putea fi partenerii ideali intr-o casnicie de lunga durata sau prietenii cei mai apropiati. Iata cat de compatibila este si cu celelalte zodii.

Balanta - Berbec
Pe harta zodiacului, cele doua semne sunt opuse, ceea ce se reflecta si in firile nativilor. O relatie de dragoste sau o casnicie intre cei are sanse mici sa reziste.

Balanta - Taur
Ar putea fi ca doua jumatati ale unui intreg. Din punct de vedere karmic, cele doua zodii se completeaza perfect. Dar supararea si discutiile frecvente nu vor lipsi din casa lor.

Balanta - Rac
Partenerul Rac are nevoie de stabilitate si de o familie implinita, ceea ce nu coincide cu planurile de viata ale Balantei. Sunt mai degraba buni prieteni, decat soti iubitori.

Balanta - Leu
Leul este bataios, indraznet, certaret, ceea ce contravine naturii iubitoare de pace a Balantei. O asemenea relatie poate fi frumoasa numai la inceput, pana cand se vor cunoaste mai bine.

Balanta - Fecioara
Fecioarele au nevoie de stabilitate si de fidelitate, ceea ce Balantele nu pot oferi. Relatia lor nu va fi nici frumoasa, nici fericita, deoarece partenerul Balanta se va plictisi repede.

Balanta - Balanta
Este una dintre cele mai nefericite relatii de iubire. De fapt, rareori ajung sa se iubeasca. Se suporta o vreme, se pot casatori dintr-un sentiment al datoriei, dar vor fi nefericiti.

Balanta - Scorpion
Initial, dragostea posesiva a Scorpionului poate fi interpretata drept un semn de romantism de catre Balanta. Curand, se va convinge ca nu poate trai intre barierele impuse de el.

Balanta - Sagetator
Balanta se va simti in paradis, deoarece Sagetatorul stie cum sa o farmece si sa ii mentina interesul treaz. Dar nu vor lipsi infidelitatile, nici de o parte, nici de cealalta.

Balanta - Capricorn
Este greu de gasit ceva in comun intre cele doua zodii. Capricornul este riguros si calculat, in timp ce Balanta se plictiseste langa asemenea oameni.

Balanta - Pesti
Nativul din Balanta poate fi atras de idealismul Pestilor, dar pana la casatorie au un drum lung de parcurs. Amandoi se feresc de responsabilitatile pe care le implica o familie.

sursa foto: 123rf.com