yogaesoteric.net : Extraterestrii benefici intervin discret si eficient pentru vindecarea unor boli grave ale unor pamanteni
Din ce in ce mai multi oameni au inceput sa accepte ideea ca nu suntem singuri in Univers, mai ales dupa ce anumiti oficiali de rang inalt au facut publice informatii legate de prezenta extraterestrilor pe Terra. OZN-urile au putut fi observate mult mai des in ultima vreme, in multe locuri de pe intreaga planeta, chiar si la noi in tara, in Romania. In mod semnificativ, aparitii ale unor OZN-uri au fost raportate la scurt timp dupa ce in cadrul Scolii noastre de yoga mii de persoane au raspuns un DA ferm la intrebarea-referendum lansata de o civilizatie extraterestra benefica, care este dispusa sa intervina si sa ne ajute sa trecem cu bine intr-o etapa superioara de evolutie, daca si noi, oamenii, alegem aceasta.
Modul in care fiintele extraterestre benefice isi semnaleaza prezenta este departe de a se limita la simplele dar uimitoarele aparitii luminoase ale navelor lor pe cer. In ultimul timp, din ce in ce mai multe fapte cu totul exceptionale ale acestor fiinte superioare au iesit la iveala. Asa cum se arata in volumul Vindecari ce au fost posibile prin interventia directa a unor fiinte benefice extraterestre, de profesor yoga Gregorian Bivolaru, extraterestrii benefici sunt deja printre noi de ani buni si se manifesta, intre altele, prin vindecari miraculoase.
Nivelul de cunoastere pe care l-au atins civilizatiile extraterestre benefice este mult superior celui al pamantenilor. Ei poseda o tehnologie extrem de avansata, cu ajutorul careia pot vindeca in foarte scurt timp inclusiv boli considerate incurabile de medicina clasica, cum ar fi cancerul aflat in stadiul terminal. Cartea profesorului de yoga Gregorian Bivolaru prezinta zeci de cazuri, foarte bine documentate, de fiinte umane care s-au vindecat de unele boli cumplite sau care chiar au fost salvate de la moarte prin interventia unor fiinte extraterestre.
Studiul acestor vindecari extraordinare evidentiaza prezenta anumitor tipare dupa care aceste fiinte superioare actioneaza. In unele cazuri, extraterestrii apar langa patul fiintei umane, apoi o transporta la bordul unei nave, unde fac toate testele necesare, si ulterior o informeaza cu privire la boala de care sufera, daca aceasta se credea sanatoasa, sau ii dau detalii necunoscute de medicina umana persoanei care stia ca este bolnava. Dupa aceea, cu ajutorul tehnologiei sofisticate, omul este vindecat de boala respectiva. In alte cazuri, extraterestrii ofera anumite tratamente, iar ulterior boala dispare cu desavarsire.
Un alt scenariu este acela in care extraterestrii benefici apar in spitale, vin pentru scurt timp langa o fiinta bolnava pe care o ating sau careia ii injecteaza o solutie, dupa care omul este vindecat. Exista chiar si spitale volatile, care apar in cele mai neasteptate locatii si dispar fara urma imediat ce vindecarea a avut loc.
In alte cazuri, interventia extraterestra se produce cand persoana se afla la volanul masinii: deasupra vehiculului apare un OZN care proiecteaza asupra lui un fascicul de lumina, dupa care dispare. La scurt timp dupa aceea, omul constata ca este vindecat.
In cartea Vindecari ce au fost posibile prin interventia directa a unor fiinte benefice extraterestre sunt prezentate, de asemenea, cazuri uluitoare ale unor familii intregi care au fost vindecate de anumite boli, precum si cazuri in care acceasi persoana a fost vindecata succesiv de diferitele boli grave care ii apareau.
In toate aceste cazuri de vindecari miraculoase, extraterestrii benefici s-au manifestat cu o discretie maxima si au dat dovada de un altruism cu totul aparte, venind sa faca bine si apoi disparand fara sa astepte macar un cuvant de recunostinta in schimb.
Recent, pe internet a inceput sa circule o stire extraordinara despre aparitia extraterestrilor benefici intr-un spital din localitatea spaniola Andorra, unde vindeca unii copii care sufera de cancer in faza terminala. Va oferim in continuare acest articol, asa cum apare pe una dintre paginile de internet.
Incredibil: Extraterestrii vindeca copii bolnavi de cancer intr-un spital din Andorra
Entitati extraterestre apar extrem de des in saloanele copiilor bolnavi de cancer din spitalul Los Ninos din Andorra. Spre mirarea tuturor, fara sa se foloseasca de o tehnologie sofisticata, aceste entitati vindeca ca prin minune zeci de copii in fiecare an.
Cel putin 15 medici din spitalul Los Ninos au declarat intr-un raport special ca de-a lungul timpului au zarit pe camerele de filmat numeroase entitati extraterestre in camerele copiilor bolnavi de cancer in faza terminala. Extraterestrii au o inaltime de doar 1,50 metri si sunt extrem de sensibili la boala cu care se lupta copiii. Doar in ultima luna, patru copii au fost vindecati de entitatile extraterestre.
Nu am putut crede ca ceea ce vad este real. Am fost de garda intr-o noapte si dupa ce am completat rapoartele am privit pe hol si am vazut cum veneau spre mine doua creaturi extraterestre mici de inaltime. La inceput am crezut ca sunt doi baieti care au iesit din salon, dar cand am privit mai bine am realizat ca sunt doua creaturi extraterestre. Ei aveau capetele mari, ochii migdalati si pielea de culoare bruna. M-am speriat, dar in acelasi timp am simtit un sentiment de dragoste si bunatate atunci cand s-au oprit in fata mea, a declarat Lupe Montoya, una dintre asistentele spitalului.
Cele doua creaturi au intrat in camera lui Juan Lopez, un baietel de numai 7 ani care, dupa estimarile medicilor, ar fi trebuit sa moara de leucemie in numai o saptamana. In acea clipa asistenta a chemat paza, dar si pe medicul de garda.
- Cand am intrat in salon, am observat cele doua creaturi langa patul lui Juan Lopez. Unul dintre extraterestri i-a atins fata cu degetul sau lung si imediat corpul copilului a fost inconjurat de o aura aurie, sustine doctorul Tomas Ruiz.
Dupa ce fiintele extraterestre au parasit spitalul, baietelul a fost supus unor teste si medicii au constat cu stupoare ca fusese vindecat de cancer. La fel s-a intamplat si in cazurile Mariei Munoz, Anitei Pena si lui Hector Gomez, toti diagnosticati cu cancer in faza terminala.
Conform declaratiilor medicilor, extraterestrii vin intotdeauna la ora 01:00 si vindeca cu o atingere pe frunte.
Aceste evenimente se repeta de cativa ani, dar nimeni nu a avut curajul sa le faca publice din motive evidente.