extraterestriiprintrenoi.wordpress.com: AKAKOR, ORASUL PIERDUT AL ZEILOR (Autor: GABRIELA DOBRESCU)

Acest popor al stelelor erau la fel ca oamenii. Aveau pielea alba, parul negru cu reflexe albastre, purtau o barba lunga si ca orice om erau si ei vulnerabili pentru ca si ei erau facuti din carne. Era insa un particolar semn fizic care ii distingea de oameni: ei aveau la maini si la picioare sase degete in loc de cinci. Era acesta semnul divinitatii lor.
Zeii (a se citi extraterestrii) cunosteau legile universului, orbitele astrelor, legile naturii, multe stiinte necunoscute si aveau obiecte bizare. Acesti zei buni i-au invatat pe oameni sa cultive pamantul, sa teasa lana si fibrele plantelor. I-au invatat care este pamantul bun pentru semanat , cum sa adune radacini si bulbi buni de mancat, sa traiasca in bordeie si sa gateasca mancare. Zeii au ales dintre oameni pe cei care erau cei mai destepti, inteligenti si i-au luat sa traiasca printre ei ca sa ii invete secretele lor pentru a ajuta oamenii sa mearga catre lumina cunoasterii. Acesti oameni alesi de zei sa locuiasca cu ei s-au unit cu zeii pentru ca erau compatibili si au creat rasa oamenilor cu sange albastru, adica sangele zeilor. Acesti oameni care aveau parinti mixti ii ajutau pe oameni sa evolueze si ii invatau tainele universului.
Zeii au fondat pe pamant un imens imperiu. Cu cunostintele lor si cu arta de a cunoaste tainele universul nu le-a fost greu sa schimbe fata pamantului si sa semene plante necunoscute pentru noi oamenii.
Poporul Ugha Mongulala semana foarte mult cu zeii lor divini. Sunt inalti de statura au nasul acvilin si ochii ca mandorlele. Si oamenii si femeile au par des negru-albastru, iar semnul care ii deosebeste de zei e ca ei au la maini si la picioare cinci degete si nu sase ca zeii.
Imensul imperiu pe care zeii l-au facut pe pamant avea trei regate, dintre care Akakaor era capitala celui de al doilea. Primul se numea Akanis si se gasea pe un petic de pamant care se chiama Messico locul unde doua oceane se intalnesc, Akakim insa, era fortareaza numarul trei si istoria sa era legata intru-totul de istoria Akakorului. Toate orasele erau inconjurate de ziduri cilopice imense care aveau turnuri din care se deschideau 13 porti.
Cel mai important edificiu era Templul Soarelui care are o poarta taiata intr-un singur bloc de piatra orientat catre est.
Vine descris apoi tot acest imperiu cu 26 de orase foarte mari care se gaseau la suprafata, dupa care sant descrise orasele subterane ale Akakorului si harta unde este localizate fiecare in raport cu suprafata.
Dar daca orasele din suprafata erau un adevarat paradis, orasele subterane erau adevarate minuni ale arhitecturii. Aveau sisteme complicate de ventilatie a aerului si un sistem neinteles pentru luminat. Zeii aveau pietre magice cu care puteau privi departe orase intregi, fluvii, muntii si cerul si tot ce se intampla in acele locuri. Imperiul lor numara 362.000.000 de persoane.
Cand oamenii au invatat sa se conduca singuri zeii au lasat tot in mainile lor spunandu-le ca misiunea lor este terminata in acest loc dar ca se vor intoarce. Dupa plecarea zeilor pe pamant a fost un imens cataclism care a distrus totul. O parte din poporul lui Tatunca Nara reuseste sa se salveze in interiorul cetatilor subterane ale zeilor, dar si acolo au fost cateva care au fost inghitite de ape.
Pamantul era devastat si schimabat. Acest cataclism a ramas pentru totdeauna in memoria lor ca un lucru inexplicabil a carei forta distructiva a schimbat cursul fluviilor, inaltimea mutilor si forta soarelui. Continente intregi au fost scufundate, apale marelui lac s-au intors in ocean, marle fluviu a fost intrerupt de un lant muntos, si alte pamanturi noi au iesit la suprafata.
Acest cataclism a facut mari ravagii asa cum au prezis Primii Maiestri. Tot ei ne-au spus ca la fel ca se va intampla si in urmatoarea, pentru ca istoria se repata si evolutia se face pe planuri dinaiante stabilite. Totul se repeta, totul revine dupa un ciclu de 6.000 de ani. E aceasta legea universului pe care Primii Maiestri au spus-o indienilor.
Dar fiti atenti acum ce povesteste inteleptul indian;
In timpul Zero, inaintea orei Zero exista un alt popor ai zeilor (a se citi extraterrestri) care era ostil poporuli Primilor Maiestri. Dupa imaginile care se gasesc pe Marele Templu al Soarelui din Akakor aceste fiinte strane se asemanau oamenilor. Aveau mult par, o piele rosiatica si ca si oamenii aveau la maini si la picioare cinci degete, dar pe umerii lor cresteau capete de serpi, tigli, vulturi, ai alte animale. Invatatii nostrii ziceau ca si ei sant capii unor mari imperii. Aveau si ei o stiinta foarte avansata care ii facea sa fie mult superiori oamenilor dar egali Primilor Maestri.