Realitatea.net informeaza: O adevarata tragedie a lovit-o pe Michaela Niculescu, acum in varsta de 31 de ani, fosta "Mica" de la emisiunea pentru copii "Abracadabra". Nimeni n-ar fi crezut ca o tanara frumoasa si talentata ar putea fi lovita de o asemenea veste.
Fata a aflat ca are ciroza intr-o stare avansata, lucru care nu-i permite sa mai faca transplant.
Problemele Michaelei de la ficat sunt atat de grave, incat medicii care o au in grija la Spitalul Fundeni se asteapta la ce este mai rau.
Fostii colegi ai Micai de la "Abracadabra" sunt socati. Dana Rogoz si "Magicianul" Marian Ralea parca au fost loviti de un trasnet.
"Aveam planuri foarte mari impreuna si nu m-am gandit ca unei persoane dragute i se poate intampla asa ceva. Am ramas socata de dimineata, dar, cand merg la ea la spital, vreau sa fiu tare", a spus Dana Rogoz.
"Mi-a spus tatal ei. Vrem s-o ajutam, dar nu stiu ce sa facem", a spus Marian Ralea pentru Acasa TV.
Michaela Niculescu a fost unul dintre copiii de baza din echipa lui "Magi", de la Abracadabra. Ea a aparut constant in show.ul pentru micuti, incepand cu anul 1991 si a ramas timp de 10 ani in aceasta emisiune.
De cand a disparut din radarul publicului roman, tanara a studiat la Oxford si la Viena, iar apoi a ajuns lector universitar.