Corina Cretu a postat pe FaceBook un link, pe care il puteti citi in continuare:
Mesajul nostru in Parlamentul European va fi identic cu cel pe care l-am sustinut si promovat in campania electorala: avem o Romanie frumoasa, romani curajosi, muncitori, civilizati si performanti!
Romanii au trimis in Parlamentul European una dintre cele mai puternice delegatii social-democrate din intreaga Europa, considera europarlamentarul Corina Cretu, vicepresedinte PSD si vicepresedinte S&D, intr-un comunicat de presa.
"Salut scorul inregistrat de Alianta PSD-UNPR-PC la alegerile de ieri si, inainte de toate, le multumesc romanilor pentru increderea acordata echipei noastre. In urma votului de ieri, Romania va trimite in Parlamentul European 16 eurodeputati, una dintre cele mai puternice delegatii social-democrate din intreaga Uniune Europeana", declara aceasta.
Aceasta a spus ca social-democratii vor promova, in Parlamentul European, valorile Romaniei.
"Mesajul nostru in Parlamentul European va fi identic cu cel pe care l-am sustinut si promovat in campania electorala: avem o Romanie frumoasa, dar si romani curajosi, muncitori, civilizati si performanti. Prietenii lui Traian Basescu continua sa nu accepte ca romanii sunt mandri de ei si ca redevin puternici in Europa. Daca mai adaugam si faptul ca extremistii si euroscepticii vor avea o reprezentare solida in Parlamentul European, iar una dintre temele abordate de acestia va fi restrangerea libertatii de circulatie in Uniunea Europeana, echipa noastra va fi cea care ii va apara pe romani in Parlamentul European", sustine Corina Cretu.