Incepand din aceasta luna, cea mai mare clinica de vertebrologie din Romania, Bio Ortoclinic - specializata in tratamentul tuturor tipurilor de dureri de spate si a herniei de disc fara operatie, precum si in proceduri de recuperare in urma oricarei interventii chirurgicale de ortopedie - a incheiat contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB), pentru recuperare medicala, fizioterapie si kinetoterapie.
Pentru o mai buna intelegere a tipurilor de servicii care pot fi decontate prin CASMB, am intocmit, cu ajutorul dr. Iulia Belc, director medical si specialist in recuperare medicala la Bio Ortoclinic, un material despre 10 proceduri pentru care asiguratii pot plati mai putin sau deloc.
Beneficiarii serviciilor medicale decontate de stat sunt toti asiguratii aflati in evidentele CASMB, in baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist si cardului de sanatate.
Prin urmare, daca medicul dumneavoastra de familie are contract cu CASMB si aveti nevoie de astfel de tratamente pentru coloana vertebrala sau pentru membre, din cauza specificului meseriei, ca urmare a unor traumatisme sau a unor interventii chirurgicale, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0754.060.060.

De ce sa alegeti serviciile Bio Ortoclinic?

Dupa 10 ani de activitate in Romania, Bio Ortoclinic este cea mai mare clinica de vertebrologie din Sud-Estul Europei si una dintre cele mai importante din Europa. Unitatea medicala dispune de aparatura performanta, de personal specializat si de un management al calitatii la cele mai inalte standarde.