ECONOMICA.net informeaza: Frontul National sustine ca este randul Frantei sa organizeze un referendum. Italia - liderul partidului Liga Nordului: Bravo, Marea Britanie! Acum este randul nostru. Olanda: Liderul de extrema-dreapta Geert Wilders cere un referendum privind apartenenta la UE
Partidul de extrema-dreapta francez Frontul National a cerut vineri organizarea unui referendum privind apartenenta Frantei la Uniunea Europeana, dupa ce britanicii au votat in favoarea iesirii din blocul comunitar, potrivit Reuters.
- Victoria libertatii! Asa cum cer de ani de zile, acum trebuie organizat un referendum similar in Franta si in celelalte tari din Uniunea Europeana, a scris presedinta Frontului National, Marine Le Pen, pe contul sau de Twitter.
Liderul partidului italian de extrema-dreapta Liga Nordului, Matteo Salvini, a felicitat vineri Marea Britanie pentru ca a votat pentru iesirea din Uniunea Europeana si a spus ca ar trebui sa urmeze Italia, transmite DPA.
- Bravo pentru curajul cetatenilor liberi! Inima, creierul si mandria au invins minciunile, amenintarile si santajul, a scris Matteo Salvini pe contul sau de Facebook.
Olanda: Liderul de extrema-dreapta Geert Wilders cere un referendum privind apartenenta la UE Liderul formatiunii politice olandeze anti-imigratie Partidul Libertatii, Geert Wilders, a cerut vineri organizarea unui referendum privind apartenenta tarii sale la Uniunea Europeana, dupa ce britanicii au votat pentru iesirea din blocul comunitar.