La data de 15 septembrie 2011, in jurul orei 10:30, Sectia 12 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112, cu privire la faptul ca la un liceu din sectorul 3, un elev a fost agresat fizic.
La fata locului s-au deplasat politisti ai Sectiei 12, care au luat legatura cu conducerea liceului si cu reprezentantii firmei de paza care le-au comunicat faptul ca un elev de 17 ani a fost lovit de doi indivizi in zona capului, cu un obiect contontondent. Elevul agresat a fost transportat pentru ingrijiri medicale la un spital din apropiere.
Acesta a declarat ca a avut o discutie contradictorie cu o colega de clasa in timpul unei ore de curs si ca aceasta si-ar fi chemat doi prieteni care l-au lovit, dupa care au plecat impreuna cu un autoturism. Politistii l-au identificat pe prietenul elevei, O. Paul de 21 de ani, din Bucuresti, acesta declarand ca a mers la liceu pentru a o lua pe prietena sa, iar pe holul liceului s-a intalnit cu un amic pe care il cunoaste doar dupa porecla.
La un moment dat, a fost atins cu umarul de catre un elev al liceului, care l-a si impins, motiv pentru care l-a lovit cu un telefon mobil in zona capului si cu piciorul in zona corpului, dupa care a plecat impreuna cu prietena sa.
Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 12, sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente, cu O. Paul in stavre de libertate.